Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default jtag dm500 clona

    Salut

    Am un dm 500 clona acum vro 3 ani a primit bomba de atunci am mai incercat o data sa il resuscitez dar fara nici un rezultata
    Acum am zis hai sa incerc iara daca nu merge osa cumpar MB asta este

    Am tot citit si uitat si iar uitat prin toate forumurile si nu am gasit problema mea: am facut cablu+ rezistete 100ohmi+ mufa lpt dar imi da cu virgula

    Am conectat conserva la 2 pc 1.P4 2,8 si al2lea P3 la ambele face la fel
    se conecteaza am vazut ce tuner are si dau mai departe ajunge la erase flash zice done si de aici nu mai face nimic.

    Ce pot sa fac? poate gresesc eu undeva sau poate este problema hardware

    Va multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!
    Si eu am reusit singur sa aduc la viatza un "Adios Amogos"!
    Iti trimit linkuri catre fisierele pe care le-am folosit.

    1.Cable.zip (1.16 MB) http://www.multiupload.com/2SP48L4HSA
    Documentatie pentru realizarea cablului

    2.Jtag Dos Software.zip (2.29 MB) http://www.multiupload.com/A2RTKB5ZO0
    Soft de DOS rescriere firmaware DM500

    3.EDG_Nemesis__4.4_Cccam_surprise_mod_borsalino_11 .07.09.rar (4.83 MB)
    http://www.multiupload.com/DF9C7VNJ5G
    Imaginea pe care ti-o recomanda ca fiind una dintre cele mai stabile pt DM500

    Observatii:
    - Cablul sa fie cat mai scurt posibil 10-15cm de la 20cm in sus apar erori. Poti incerca cu un cablu utp torsadat.
    - Pe PC NU va merge daca ai instalat XP SP3. Recomand sa folosesti un 98, 2000, XP SP2 maxim. (Pe vista nu stiu)
    - Pui toate fisierele din arhiva Jtag intrun director. Pornesti o consola DOS si lansezi pe rand: 1.bat iar in fctie de tuner lansezi 2.bat pt tuner ALPS sau 3.bat pt tuner philips. Apoi astepti destul de mult pana cand iti apare "Sucess!"
    Vezi tutorialul video de aici> http://www.youtube.com/watch?v=SxQB1...layer_embedded
    - Apoi cu Dreamup si cablu nullmodem iti recomand sa pui imediat imaginea propusa mai sus...sa stai linishtit cu "Amigos"!

    Spor la treaba!

  3. #3
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default jtag

    Quote Originally Posted by hotmtk View Post
    Salut!
    Si eu am reusit singur sa aduc la viatza un "Adios Amogos"!
    Iti trimit linkuri catre fisierele pe care le-am folosit.

    1.Cable.zip (1.16 MB) http://www.multiupload.com/2SP48L4HSA
    Documentatie pentru realizarea cablului

    2.Jtag Dos Software.zip (2.29 MB) http://www.multiupload.com/A2RTKB5ZO0
    Soft de DOS rescriere firmaware DM500

    3.EDG_Nemesis__4.4_Cccam_surprise_mod_borsalino_11 .07.09.rar (4.83 MB)
    http://www.multiupload.com/DF9C7VNJ5G
    Imaginea pe care ti-o recomanda ca fiind una dintre cele mai stabile pt DM500

    Observatii:
    - Cablul sa fie cat mai scurt posibil 10-15cm de la 20cm in sus apar erori. Poti incerca cu un cablu utp torsadat.
    - Pe PC NU va merge daca ai instalat XP SP3. Recomand sa folosesti un 98, 2000, XP SP2 maxim. (Pe vista nu stiu)
    - Pui toate fisierele din arhiva Jtag intrun director. Pornesti o consola DOS si lansezi pe rand: 1.bat iar in fctie de tuner lansezi 2.bat pt tuner ALPS sau 3.bat pt tuner philips. Apoi astepti destul de mult pana cand iti apare "Sucess!"
    Vezi tutorialul video de aici> http://www.youtube.com/watch?v=SxQB1...layer_embedded
    - Apoi cu Dreamup si cablu nullmodem iti recomand sa pui imediat imaginea propusa mai sus...sa stai linishtit cu "Amigos"!

    Spor la treaba!
    Am facut asa cum ai zis cablu scurt , soft de la tine , pc P3 cu win200 si winxp sp2 nu vrea sa faca download nici sa il omor nu mereu daca il scot din priza apare download 0% dar doar atat
    Cred ca este o problema fizica a placi
    Nu stiu ce sa ii mai fac

    Multumesc pt ajutor

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune in sf.Goagal asa: jtagdm500AIO, studiaza bine ce si cum, vezi pe unde gasesti fisierele BUNE, si tre sa mearga sigur, dar atentie, cablul jtag sa nu depaseasca 10cm, chiar 6-7 cm sunt suficienti, si ce-i mai important, sincronizarea intre deschiderea consolei DOS cu pornirea dream-ului, sa nu depaseasca 1 secunda.
    Bafta,

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu fac jtag cu un PII la 366MHz si Win98.

    Daca nu reusesti si esti din bucuresti, te ajut eu fara nici o pretentie .

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    important este sa lucrezi cu win98
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu un PIII LA 1000MHZ pe un xp sp2, cu cat procesatorul e mai rapid,cu atat sansele de reusita sunt mai mici.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde View Post
    Am facut asa cum ai zis cablu scurt , soft de la tine , pc P3 cu win200 si winxp sp2 nu vrea sa faca download nici sa il omor nu mereu daca il scot din priza apare download 0% dar doar atat
    Cred ca este o problema fizica a placi
    Nu stiu ce sa ii mai fac

    Multumesc pt ajutor
    Daca 1.bat iti merge inseamna ca esti aproape de adevar!
    Este posibil sa fie PCul de vina (frecventa procesorului).
    Eu am folosit un laptop antic si dedemult PII pe la 300Mhz si Windows 98.
    Incearca pe un PC mai vechi, iar daca nu vrea incearca sa refaci lipiturile! Sa nu fie scurt intre ele sau ceva!

    Bafta
    p.s Daca esti din Bucuresti si eu te pot ajuta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top