Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500 packet loss

    De ceva vreme am probleme cu unul din dreamuri DM500S .
    Pierde pachete pe retea si nu imi dau seama de la ce poate fi .
    Am schimbat si chipul de retea dar se comporta la fel .
    Daca are cineva o rezolvare ...dau o bere ..mare ... .

    PS: Am incercat alt switch, router ..etc , am incercat direct legatura pe pc ...la fel face .


    dio

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba condensatorul cel mare de langa chip-ul de retea (in dreapta sus langa chip-ul de retea cum te uiti de sus la dream-ul desfacut) cu unul de calitate de 470 uF (minim 10V, dar recomand 16V) si vei avea o surpriza
    fii atent la polaritatea corecta...

    Living an analog lifestyle in a digital world

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc si revin cu raspuns .
    Multam fain .

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dionis View Post
    De ceva vreme am probleme cu unul din dreamuri DM500S .
    Pierde pachete pe retea si nu imi dau seama de la ce poate fi .
    Am schimbat si chipul de retea dar se comporta la fel .
    Daca are cineva o rezolvare ...dau o bere ..mare ... .

    PS: Am incercat alt switch, router ..etc , am incercat direct legatura pe pc ...la fel face .


    dio
    Cum ai dedus ca "pierde pachete de retea"? Urmaresti tx/rx errors?

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am dedus , am observat

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, hai sa formulez alfel: de unde stii ca nu este o problema din cablu/mufe?

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum am mai spus ...am incercat toate variantele ...am schimbat tot ce se putea schimba ...si se pare ca e o problema cunoscuta la dreamurile foarte vechi ..din prima generatie.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pierderea pachetelor o observi la streaming dinspre dm500 spre comp atunci recomand imaginea PLI Jade 2. Incearca prima oara asta, daca nu ai facut-o deja.

    Ca ultima varianta ramane intr-adevara schimbarea condensatorilor. Ghid (in italina) aici:
    http://www.jstic.com/Newsgroup/dream...l%20291006.pdf


    Forza MILAN!

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat cu schimbarea condensatorului .
    Mersi Marcell .....dau o bere ...mare ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top