Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Hack total

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Hack total

    Am 2 dm-uri: 1 dm 500 in care am serverul si 1 dm 800 in care am doar o linie
    - azi a intrat cineva si mi-a sters 2 din emulatoare( oscam+cccam, cccam 2.1.3, cccam 2.1.2, newcs+cccam)
    - putea sa intre in addonul meu si imi stergea rind pe rind emulatoarel fara sa fac nimic
    - am fost plecat de acasa si cind m-am intors nu mai aveam nici lista de programe si nici macar Cccam cfg.
    - cind am venit acasa parca era din nou instalat imaginea( Nabilo 0.12 Black Hole)
    - Putea sa vada si meniul cu culorile respective ( se ducea tot timpul pe addons si stergea tot ceea ce aveam instalat )
    - am schimbat parolele si tot degeaba.
    - in tot ceea ce a intrat era numai in dm800 si numai acolo putea sa intre. in dm 500 nu s-a atins deloc(unde am si serverul principal).
    Ce pot sa fac sa nu mai intre in dm800 ( care este legat wireless cu wpa ) si sa stau linistit cind plec in concediu peste o saptamina.

    Multumesc anticipat si va stau la dispozitie cu raspunsuri pe care inca nu mi le-am pus.

  2. #2
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai, eu zic sa intrebi pe cine mai e la tine prin casa daca nu a dat un factory reset!
    In space no one can hear you screaming.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SpaceDebris si chiar daca nu as fi singur acasa nu stie nimeni sa dea un factory reset deci poti sa excluzi chestia asta.
    In alta ordine de idei dimineata nu mai mergea nimic nici macar nu se mai vedea la televizor nimic. Acum cu riscul de a intarzia la servici pun imaginea din nou si o sa vad ce se intimpla cind ma intorc.

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce porturi ai deschise catre dm800? 21, 23, 80?
    E parolat corect? Adica parola a fost schimbata de doua ori consecutiv?
    dm800 are hdd vizibil in retea? Daca da, pe ce protocol?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. am doar deschis portul 80
    2. da l-am parolat de 2 consecutiv din telnet
    3. nu am hdd

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chosalmedia View Post
    1. am doar deschis portul 80
    2. da l-am parolat de 2 consecutiv din telnet
    3. nu am hdd
    Atunci e imposibil...
    Pune img noua, schimba parola si o sa fie ok
    P.S. mai verifica odata routerul si inchide toate porturile spre exterior, indiferent pe ce ip sunt deschise ( vezi sa nu ai vreun ip la DMZ)
    P.S.2 schimba parola de acces la router si parola de acces la wifi
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are porturi vulnerabile deschise iar pe portul 80 nu are index, cel putin in momentul asta, posibil ca in trecut, acel pot 80 sa fi fost redrectionat catre 80-ul dreamului
    Last edited by skkip3r; 26th July 2010 at 11:30.

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este un atac, problema este in dream. Fie imaginea este troznita fie, mai putin probabil, o problema hw. Reinstaleaza imaginea si mai vorbim.

  9. #9
    Memento Mori Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    489
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce ai spus tu, treaba pare a fi facuta prin intermediul web interface de la remote control daca portul 80 (care este directionat catre dreamul cu pricina) este cel de la web interface.
    Cat despre password, daca ai multiboot, am observat ca daca setez o parola la imaginea din flash, este luata automat si de imaginele care sunt pe stick. E posibil sa fie valabil si contrariul (n-am incercat) adica, daca nu ai parola la imaginea din flash, sa nu o poti seta pe stick/hdd.
    Bafta!

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reinstalat imaginea si vad ca acum totul e ok. Sper sa nu mai fie si alte probleme. Multumesc la toti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top