Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Astra in Qatar

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Qatar
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default Astra in Qatar


    Hello guys,

    Can someone from Middle-east (Qatar) tell me what size of dish is required to get Astra?If yes where can I find it.
    Tks in advance.
    Starsat sr-x4000d super

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    B4 Qatar, now Pinas (# 9)
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default

    You will find the right alignment in here:
    Dish Alignment

    ... & the complete list of channel are here:
    Lyngsat Astra 1C-1H & 2C at 19.2°E
    ... & here's another one.
    Lyngsat Astra 1D/3A at 23.5°E


    Good Luck !
    M A B U H A Y !

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Qatar
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tks peklat, but your link for dish alignment is not reachable.
    Just need to know the required size.
    Tks.
    Starsat sr-x4000d super

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Qatar
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Peklat,

    This site is OK but I does not tell the size required (or maybe I haven't seen it...)
    I am looking for Atlantic Bird3 if it is possible to catch it here.
    Tks.
    Starsat sr-x4000d super

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are you trying for Atlantic Bird3? then 60cm will suffice or 90cm if you have difficulty with the smaller dish. as for Astra, sorry mate but the middle east is not within the footprint of this bird.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    B4 Qatar, now Pinas (# 9)
    Posts
    262
    Posts Thanks / Likes

    Default


    If you are in Qatar & looking for AtlanticBird3? 60cm dish is ok but the best size of your dish is >90.
    in the same dish you will get the Nilesat.

    Good Luck !
    M A B U H A Y !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tatasky in Qatar
    By tamuneer in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 18th December 2006, 01:39
  2. skystar2 in Qatar?
    By boyamian in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 9th January 2006, 11:39
  3. METABOX RECEIVER IN QATAR
    By carlomaderazo in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th November 2005, 20:03
  4. Twinhan 1020, 1030a available in Qatar
    By zulqarnain in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2005, 17:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top