Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Eroare conectare DCC

    Domnilor,
    Fortat de imprejurari a trebuit sa schimb sistemul si sa instalez Windows7. La sfatul specialistilor mi-am pus o placa de retea pentru a proteja placa de baza, toate bune si frumoase dar nu se conecteaza DCC, imi da o eroare : "Error 10057 in function Send Soket is not connected" . Imi poate spune careva care e problema?
    As atasa printscreen-ul dar nu stiu cum.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreo sugestie, ceva?
    Sa inteleg ca nu merge pe placa de retea numai pe cea de baza?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dezactiveaza placa de retea de pe placa de baza/apoi reactiveaza noua placa de retea
    bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    dezactiveaza placa de retea de pe placa de baza/apoi reactiveaza noua placa de retea
    bafta
    Am patit si eu la fel cind am pus windows 7.Sterge DCC ul si punel din nou.La mine a fuctionat dupaasta.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu ma pricep sa activez/dezactivez placa de retea.
    Daca cineva poate si vrea sa-mi descrie pas cu pas cum se face, am sa incerc. Altfel nu ma bag, daca nu ma pricep nu vreau sa nu bulibasesc ceva prin PC(nu de alta dar e nou-nout).
    Varianta cu stersul si reinstalarea DCC nu merge.......
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dezactiveaza antivirusul,firewallul si tre sa mearga.
    DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai exista vreun alt program de conectare intre PC, router si dream(optibox)?
    Pe XP a mers cu firewall si antivirus activate, pe 7 sa nu mearga?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Mai exista vreun alt program de conectare intre PC, router si dream(optibox)?
    Pe XP a mers cu firewall si antivirus activate, pe 7 sa nu mearga?
    Incearca cu Total Commander prin portul FTP.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Asta eroare iti arata ?

    Asta eroare iti arata ?



    Vezi ca nu ai in regula cu IP-urile.

    L.E.

    Am refacut corect toate adresele si s'o conectat.

    Last edited by Mayerling; 24th July 2010 at 22:54.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite don'Petrica, si pe Win 7 la fel ca pe XP. Fara fitze sau nazuri. N-ai treaba cu placa de retea sau altele, daca ai Router. Importante sunt adresele corecte.


  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intrat prin router dar nu prea stiu unde sa modific. Am modificat in NAT/Port Mapping adresele pt. dream si cea pt. PC, dar tot nu merge. Singura modificare e ca dreamul iese pe net si e activ si la clienti si la servere, dar in DCC nu se inverzeste nimic, nici un circuit.

    OFFTOPIC :Tot butonand prin Windows7 imi apare pe ecran urmatorul mesaj destul de des:

    Mesaj ;

    1. Windows Explorer stopped working
    2. Windows Explorer is checking for a solution.
    3. Windows Explorer is starting

    A mai patit cineva asa ceva? De ce apare? E vreo problema la mine de soft?
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    daca ai activat firewall-ul in router nu ii da voie sa se conecteze, sau daca nu este activat incearca sa opresti firewall-ul de pe pc si incearca sa te conectezi asa


  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Am intrat prin router dar nu prea stiu unde sa modific. Am modificat in NAT/Port Mapping adresele pt. dream si cea pt. PC, dar tot nu merge. Singura modificare e ca dreamul iese pe net si e activ si la clienti si la servere, dar in DCC nu se inverzeste nimic, nici un circuit.

    OFFTOPIC :Tot butonand prin Windows7 imi apare pe ecran urmatorul mesaj destul de des:

    Mesaj ;

    1. Windows Explorer stopped working
    2. Windows Explorer is checking for a solution.
    3. Windows Explorer is starting

    A mai patit cineva asa ceva? De ce apare? E vreo problema la mine de soft?
    In router nu ai de ce intra, doar daca vrei sa aloci adrese fixe.
    Iar treaba cu Windows Explorer nu stiu. Ai W 7 cu licenta ?

    Asa. Cum faci.
    Ca sa pui in concordanta adresele corecte, prima data la Dream mergi la Menuu/Setari/Setari avansate/Setari comunicatie, acolo ai la IP adresa Dreamului. Vezi sa ai bifata DHCP.
    Pentru a afla adresa PC-ului, dai la Start/in Search scrii cmd si dai Enter. In fereastra ce apare, scrii dupa cele doua puncte : ipconfig (fara spatiu) si dai Enter. La IPv.... (la mine e IPv4), gasesti adresa PC-ului sub forma 192.168.2.100 (asta asa e la mine).
    Acuma in DCC sa alegi la Computer adresa corecta care ai gasit-o dand comanda ipconfig, si la Dream apesi Search (sau Suchen) in fereastra aparuta la fel dai pe Suchen sau Search, si astepti sa caute adresa corecta (la ex. meu la mine este 192.168.2.101) . Trebuie sa gaseasca adresa care o citesti din Dream la Seting....
    Apoi dupa ce a gasit adresa corecta o selectezi si dai pe Ubernehmen (sau Accept parca in engleza).
    Apoi sub iconul PC apesi pe reconect.
    Asta ar trebui sa fie totul.
    Succes.

    Cam asa ar trebui sa fie (ma rog, poate ai alte adrese, desi nu cred).

    Last edited by Mayerling; 25th July 2010 at 00:33.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    daca ai activat firewall-ul in router nu ii da voie sa se conecteze, sau daca nu este activat incearca sa opresti firewall-ul de pe pc si incearca sa te conectezi asa
    Daca apare mesajul de eroare : "Error 10057 in function Send Soket is not connected" nu are treaba cu Fire Wall-ul. Nu are adresele corecte.

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai ajuns in faza cu oprirea/cautarea unei solutii/restartarea ie-ului , singura solutie este sa instalezi win7 din nou
    Asa am patit si eu odata si pana nu am reinstalat pe curat win7 din nou , nu am scapat orice as fii incercat
    Cat legat de prb. initiala cu eroarea la conectarea dcc-ului intr-adevar vezi ca sant prb. din cauza ip-urilor gresite ( dupa cum vezi si din imaginiile de mai sus , trebuie sa fie toate 3 ip-uri din aceeasi clasa : 192.168.0.1/192.168.0.10/192.168.0.20 sau 192.168.1.1/192.168.1.10/192.168.1.20 - ca exemple )
    In plus vezi sus stanga in 1 casuta ce ai bifat : - Direkt Crossover - Switch/hub - Router , aici trebuie sa ai bifat/sa bifezi una dintre cele 3 variante pe care le folosesti practic
    Apoi daca stii ip-ul routerului ( de obicei este 192.68.0.1 sau 192.168.1.1 , vezi ca scrie si pe router/eticheta lui ) , banuiesc ca ip-ul dream-ului il stii ( atentie trebuie sa fie identic/in aceeasi clasa cu ip-ul routerului 192.168.0.x sau 192.68.1.x ) , iar cel al pc-ului il afli in felul urmator :
    - Start - cmd ( enter ) ( scrii cmd in casuta de jos de search si iti apare o fereastra neagra ) - ipconfig/all ( scrii aceasta comanda in continuare la cursorul care iti va clipi in aceea fereastra neagra ) , apoi la Ethernet adapter local areea conection te duci la IPv4 adress si acela este ip-ul pc-ului ( obligatoriu trebuie sa fie din aceeasi clasa ca celelalte 2 ip-uri 192.68.0.x sau 192.168.1.x
    Verifica sa ai aceleasi : username si password in dcc ( de pe vremea cand te puteai conecta )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top