Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema LNB INVERTO IDLP-001QTF

    Buna tuturor,

    De curand am achizitionat un LNB INVERTO IDLP-001QTF de la peruvizion. Este un LNB universal cu 4 iesirii, dar din pacate doar pe 2 iesiri am semnal si doar pe unul imi acopera intreaga banda.
    exemplarul din link: http://www.tehnicb.ro/convertoare/in...fl_detalii.htm

    prima si a treia iesire nu-mi functioneaza deloc iar a doua am doar cateva canale, cea dea a patra imi functioneaza normal (ordinea incepand din spre antena).
    Iar pe a doua iesire daca incerc sa accesez canalele cu setarile de dinainte nu imi functioneaza (AV not runing sau asa ceva) trebuie sa scanez din nou si asa imi va merge cateva programe.
    Am conectat la ea 2 recivere: DM600 si un Srt 6355CI. satelitul este Thor 1w.

    Ce ar putea sa aiba?
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai vezi ca tu ai un Quatro LNB si tie iti trebuie un Quad LNB,aici e problema ta.....nu e totuna...
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este quattro. ... dar la ce naiba le face reclama ca este universal + ca are 4 iesiri universale ....

    Acuma m-am documentat care este diferenta intre quad si quattro .. dar cam tarziu
    si un multiswitch vine cam scump asa ca cade si imi cumpar un alt LNB.
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    explica-le situatia si poate il shimba . bafta


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ombre View Post
    este quattro. ... dar la ce naiba le face reclama ca este universal + ca are 4 iesiri universale ....

    Acuma m-am documentat care este diferenta intre quad si quattro .. dar cam tarziu
    si un multiswitch vine cam scump asa ca cade si imi cumpar un alt LNB.
    CA SA NU INVETI MESERIE, DE AIA TE DEZINFORMEAZA! La un disecq multiswich scrie pe cutie: se conecteaza la LNB Quad! Tare si aia, nu dau marca, fiindca e unul din cele mai renumite, dar is tari de tot... iei LNB-ul quad, cand vei observa ca nu merge, faci schimb cu @ombre care are Quattro, fix ce e necesar la multiswitch ))
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    in link e pus un quattro!
    Ba in link este pus un Quad, cel putin asa apare la mine! Probabil lui i-a trimis un Quattro pe post de Quad...
    Daca l-ai luat de curand, ti-l schimba.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ba in link este pus un Quad, cel putin asa apare la mine! Probabil lui i-a trimis un Quattro pe post de Quad...
    Daca l-ai luat de curand, ti-l schimba.
    Are un Quatro(...LNB INVERTO IDLP-001QTF),Quad(....LNB INVERTO IDLP-001QDF)......cred ca el a gresit cu link-ul....
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am gresit linkul, am incurcat 'T' cu 'D' ... nu m-am uitat la modelul complet.

    Din pacate nu pot sal inlocuiesc si nici nu se merita!
    L-am achizitionat prin fratele meu care sta in TM si cam de vreo 2 saptamani doar vineri l-am primit si incercat. am incercat sa iau legatura telefonica cu peruvizion dar nu am reusit iar ca sa trimit LNBul inapoi si eventual sa nu-mi inlocuiasca transportul m-ar costa mai mult decat LNBul in sine.
    Daca reusesc am sa-l vand.

    Multumesc pt sfaturi.
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top