Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default O mana (sau un click) de ajutor, va rog!

    Am schimbat cartelele vechi cu cele noi acum vreo luna si cand sa ma uit la tv, aparea Nota 24 (am decodor dublu). Am mers cu decodorul la casierie, s-au "jucat" la el, mi l-au dat inapoi si au zis sa-l tin pornit pe tvr1. Ajuns acasa, mi-a aparut Nota 26. Am intrat pe site la digi sa vad ce poate sa mai fie in neregula si m-a directionat sa-mi activez cartelele. Acum apare iarasi nota 24 (pe al doilea televizor e nota 25). Ce sa mai fac?
    Ajutor, va rog!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by meme03 View Post
    Am schimbat cartelele vechi cu cele noi acum vreo luna si cand sa ma uit la tv, aparea Nota 24 (am decodor dublu). Am mers cu decodorul la casierie, s-au "jucat" la el, mi l-au dat inapoi si au zis sa-l tin pornit pe tvr1. Ajuns acasa, mi-a aparut Nota 26. Am intrat pe site la digi sa vad ce poate sa mai fie in neregula si m-a directionat sa-mi activez cartelele. Acum apare iarasi nota 24 (pe al doilea televizor e nota 25). Ce sa mai fac?
    Ajutor, va rog!
    du-te la service sa-ti schimbe cititorul de cartele,primul sigur e dus

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by meme03 View Post
    Am schimbat cartelele vechi cu cele noi acum vreo luna si cand sa ma uit la tv, aparea Nota 24 (am decodor dublu). Am mers cu decodorul la casierie, s-au "jucat" la el, mi l-au dat inapoi si au zis sa-l tin pornit pe tvr1. Ajuns acasa, mi-a aparut Nota 26. Am intrat pe site la digi sa vad ce poate sa mai fie in neregula si m-a directionat sa-mi activez cartelele. Acum apare iarasi nota 24 (pe al doilea televizor e nota 25). Ce sa mai fac?
    Ajutor, va rog!
    Da-mi in PM o serie de smartcard si-ti explic ce si cum...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca are probleme cu cititorul poate sa rezolve cu cateva bucati de banda izolanta pe card sa fara cardul un pic mai gros sa poata fi citit.

    Am avut si eu probleme in trecut si cineva de aici (nu mai stiu cine mi-a spus ce sa-i fac)si am rezolvat.


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    daca are probleme cu cititorul poate sa rezolve cu cateva bucati de banda izolanta pe card sa fara cardul un pic mai gros sa poata fi citit.

    Am avut si eu probleme in trecut si cineva de aici (nu mai stiu cine mi-a spus ce sa-i fac)si am rezolvat.
    i-am zis si eu unuia sa puna banda pe card,a consumat cca 50 cm

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected], ti-am pus un PM. Mersi mult.
    Am fost cu decodorul iarasi la service si au zis ca nu are nimic si sa il tin pornit pe TVR1 chiar si 24 de ore.
    Multumesc tuturor pentru sugestii. O sa-l invalatucesc in banda pana nu mai vad culoarea cardului.
    Va mai anunt cum mai merg lucrurile, dar pana miercuri nu ajung in fata tv-ului.
    O saptamana frumoasa si spornica!

  7. #7
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sper ca pui banda si pe cip...atunci esti om faina...
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe cip si sub cip si pe langa cip

  9. #9
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboylszj View Post
    du-te la service sa-ti schimbe cititorul de cartele,primul sigur e dus
    la decodoarele duble cititorul este lipit de mainbord si e mai greu de schimbat fara sculele adecvate. exista alte artificii tehnice care se pot face la aceste aparate...

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca e de la cititorul de cartele pentru ca am avut acasa si cartelele vechi si cele noi pentru 2 zile iar cand le puneam pe cele vechi, mergea fara probleme (bineinteles, nu se vedeau canalele codate).Dupa 2 zile le-am predat pe primele. Daca era de la decodor, ar fi trebuit sa am mesaj de eroare si cu cele vechi, nu?

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ajuns iar in fata tv-ului si apare nota 26. Asta chiar e fantastic. [email protected], ziceai ca poti sa-mi explici ce se intampla? Oricum il las deschis o zi asa cum au zis cei de la service dar daca nu merge, sambata renunt la abonament. Deja de o luna platesc fara sa pot vedea ceva.
    Update: Pe al doilea televizor merge, pe primul am in continuare nota 26....
    Last edited by meme03; 28th July 2010 at 15:00.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by meme03 View Post
    Am ajuns iar in fata tv-ului si apare nota 26. Asta chiar e fantastic. [email protected], ziceai ca poti sa-mi explici ce se intampla? Oricum il las deschis o zi asa cum au zis cei de la service dar daca nu merge, sambata renunt la abonament. Deja de o luna platesc fara sa pot vedea ceva.

    Update: Pe al doilea televizor merge, pe primul am in continuare nota 26....
    nota 26 e mai bun decat nota 24,acu cre ca trebuie doar reactivata cartela...

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Badboylszj , ai avut dreptate, de data asta nota 26 a fost mai buna ca nota 24. Am reactivat cartela dupa cum mi-ai sugerat, am lasat pornit pe antena 1 (Satyca mersi pt PM) si acum merge pe ambele tv-uri.
    Totusi cred ca baietii de la service i-au mai facut ceva (in mod sigur au lipit cumva cartelele inauntru ca sa nu le mai pot scoate) pt ca lucrurile astea le facusem si saptamana trecuta, dar fara vreun rezultat.
    Multumiri ca ati incercat (si reusit) sa ma ajutati!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top