Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  prin gropile capitalei
  Posts
  3,604
  Posts Thanks / Likes

  Default Vodafone aduce iPhone 3GS n Romnia


  Vodafone Romnia, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a introdus ncepnd cu data de 19 iulie n ofertă Apple iPhone 3Gs, unul dintre cele mai căutate modele de smartphone-uri de pe piaţă, potrivit datelor furnizate telefonic de mai mulţi reprezentanţi ai agenţilor de vnzări ai companiei. Ulterior, agenţii de vnzări au transmis şi pe e-mail oferta detaliată pentru achiziţia Apple iPhone 3GS.
  Apple iPhone, telefon care era pnă acum disponibil doar prin intermediul rivalilor de la Orange, nu apare momentan n oferta de pe site-ul oficial al companiei. n absenţa unor detalii oficiale din partea Vodafone Romnia, nu este clar care este exact canalul prin care operatorul a adus mobilul n Romnia: n urma unui parteneriat direct cu Apple, sau prin achiziţia de la distribuitori. Vodafone vinde iPhone pe alte pieţe.
  Unul dintre agenţii de vnzări ai Vodafone, care lucrează doar cu clienţii companii, a susţinut n cadrul unei convorbiri telefonice că operatorul ar fi semnat un acord direct cu Apple.
  "Pe fondul cererii foarte ridicate pentru acest tip de telefon, am ncheiat un contract direct cu Apple pentru comercializarea iPhone 3GS", a precizat un reprezentant al departamentului de relaţii cu clienţii companii al Vodafone.
  Potrivit sursei menţionate, oferta iPhone 3GS este valabilă pentru clienţi noi, att persoane fizice, ct pentru persoane juridice.
  Pachetul include un abonament de voce Vodafone Complet şi 500 MB trafic internet la viteze de pnă la 7,2 Mbps.
  Preţurile terminalului variază n funcţie de abonamentul ncheiat şi sunt următoarele:
  Vodafone Complet 800 - 449 de euro;
  Vodafone Complet 1000 - 399 de euro;
  Vodafone Complet 1500 - 349 de euro;
  Vodafone Complet 2000 - 249 de euro.
  nsă, pe de altă parte, la call center-ul dedicat persoanelor fizice reprezentanţii companiei au precizat că Apple iPhone nu există n oferta operatorului. "Nu avem n ofertă telefoane mobile Apple", au spus agenţii de la call-center-ul dedicat persoanelor fizice.
  Reprezentanţii Vodafone Romnia nu au putut fi contactaţi pentru a comenta informaţiile oferite de agenţii de vnzări.
  Pe forumul Softpedia mai mulţi utilizatori au publicat, ncepnd cu data de 16 iulie, informaţii privind apariţia iPhone n oferta operatorului.
  Compania de telefonie mobilă ar putea anunţa oficial miercuri 21 iulie lansarea iPhone.
  Reprezentanţii Orange Romnia spun, pe de altă parte, că relaţia companiei cu Apple nu s-a schimbat. "Orange e singurul operator care comercializează oficial iPhone n Romnia", au precizat pentru ZF reprezentanţii operatorului.
  http://www.zf.ro/
  Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
  Problema e ca trece si batranetea...

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  prin gropile capitalei
  Posts
  3,604
  Posts Thanks / Likes

  Default Ct costă iPhone la Vodafone Romnia şi cine l poate cumpăra

  • Clienţii persoane fizice pot achiziţiona telefonul doar dacă semnează un contract nou, telefonul nefiind disponibil n cazul prelungirii unui abonament existent. Clienţii noi care semnează un contract cu Vodafone vor plăti pentru mobil ntre 249 şi 449 de euro.
  • Clienţii companii pot achiziţiona Apple iPhone şi dacă semnează contracte noi şi dacă prelungesc un abonament existent. Clienţii care prelungesc un contract existent, dar nu activează şi o opţiune de internet pe mobil vor plăti ntre 475 şi 483 de euro, n funcţie de abonamentul pe care l au. Clienţii companii care prelungesc un abonament existent, dar activează şi o opţiune de internet pe mobil vor plăti ntre 249 şi 449 de euro, n funcţie de planul tarifar. Şi clienţii noi companii vor plăti ntre 249 şi 449 de euro n funcţie de planul tarifar pentru un iPhone. Toate preţurile menţionate din oferta Vodafone includ TVA.
  Absenţa iPhone din ofertă s-a dovedit a fi o problemă pentru mai mulţi operatori de telefonie mobilă din lume, care au fost nevoiţi să ia măsuri n faţa exodului clienţilor care voiau gadgetul de la Apple. Unul dintre cele mai cunoscute exemple este cel al T-Mobile Marea Britanie care s-a confruntat cu o rată att de mare a plecării clienţilor din cauza absenţei iPhone, nct compania a achiziţionat de pe "piaţa gri" smartphone-ul Apple şi l-a oferit la preţuri subvenţionate clienţilor de top. Decizia a fost luată de britanicul Richard Moat (foto), care a preluat conducerea T-Mobile din Marea Britanie după ce a condus pnă n primăvara anului 2009 compania Orange Romnia.
  http://www.zf.ro/business-hi-tech/
  Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
  Problema e ca trece si batranetea...

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Feb 2006
  Posts
  1,592
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Pai parca se lauda Orange ca are exclusivitate.Daca au pierdut-o ar fi de bun simt sa si anunte acest lucru.Aceast lucru poate fi un megascandal si tupeu,iar Orange ar trebui sa dea in judecata Vodafone si Iphone daca are in continuare exclusivitate.Apropos.Vodafone e reteaua numarul2?Parca in reclama "e cea mai tare retea",nu?
  DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top