Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default canale digitv hot bird si thor

    Cum se pot receptiona? Cu 2 lnb-uri?

    Mersi
    digi tv extra 1 & canal+ ajunge!...

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un suport pt 2 lnb (thor & Hotbird) si un comutator diseq 2x1
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default ce antena ai?

    Dimensiunea ...conteaza!Recomand o antena mai mare 90-120 cm!
    Ideal ar fi sa prinzi in lnb-ul central thor -intelsat pentru digi sa ai semnal maxim si o rezerva pentru timp urit cind semnalul scade!Suportul lateral cu reglaj slitat pt hotbird va fi spre dreapta privind antena din spate, invers cum e situat hot bird pe cer...legile reflexiei etc ....la reglaj lucreaza individual fiecare satelit pe semnal maxim fara dispozitivul diseq ....in final montezi diseq-ul faci setarile din menu pe lnb-uri si,,,,vizionare placuta,,,!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    undeva pe Terra
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    nu e mai simplu cu un motor ?
    in principiu da,e mai simplu,dar depinde si de ce receiver are colegu

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am antena standard de la Digi de 90 cm, receiver Hyundai, in focarul principal Thor-Intelsat, si sunt multumit de cum merge.

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi se pare mie sau o serie de canale de pe THOR3 care mergeau pina acum citeva luni, nu mai merg in prezent ?
    Si eu am tot 1160 si antena stock digi dar nu stiu de ce in lista imi apare si HOTBIRD daca nu e in focarul cu THOR3 si INTELSAT...
    Chiar am vreo 2 canale care au semnal 99% pe HOTBIRD dar imagine lipsa...( posibil sa fie codate )
    DiseqC e pe automat.
    O sa mai fac o scanare completa sa vad ce si cum.
    Last edited by gen70; 20th July 2010 at 12:35.

  7. #7
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gen70 View Post
    Mi se pare mie sau o serie de canale de pe THOR3 care mergeau pina acum citeva luni, nu mai merg in prezent ?
    Si eu am tot 1160 si antena stock digi dar nu stiu de ce in lista imi apare si HOTBIRD daca nu e in focarul cu THOR3 si INTELSAT...
    Chiar am vreo 2 canale care au semnal 99% pe HOTBIRD dar imagine lipsa...( posibil sa fie codate )
    DiseqC e pe automat.
    O sa mai fac o scanare completa sa vad ce si cum.
    Pe thor3 nu mai merge nici un canal deoarece satelitul nu mai exista(a fost mutat pe 4w si se foloseste in alte scopuri),tot ce a fost pe thor3 s-a mutat pe thor5 si thor6,pe aceeasi pozitie orbitala.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  8. #8
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tofu View Post
    Cum se pot receptiona? Cu 2 lnb-uri?

    Mersi

    http://www.tehnicb.ro/design/intelsathb.htm

    gasesti un suport ajutator la http://www.tehnicb.ro
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru lista actualizata a frecventelor de receptie de pe Thor trebuie sa cauti pe net; eu pot sa dau link-ul urmator: http://www.flysat.com/f-1west.php

    insa va trebui sa modifici manual in receiver-ul tau pentru a receptiona in continuare canalele tale favorite de pe satelitii Thor.
    pe Hotbird sunt unele canale care la anumite emisiuni codeaza transmisia prin satelit (vezi cazurile pentru Rai, Mediaset).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top