Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default Supercupa Romaniei la fotbal - Calitatea transmisiunii de la ProTV HD

    Vreau sa remarc doar cateva lucruri demne de urmat si de digisport HD.

    1.Imediat cum a inceput transmisiunea sigla ProTV HD a devenit semi-transparenta ,30% daca nu mai putin. Digi ar putea face semitransparenta toata mingea albastra lasand doar textul opac.

    2.Scorul, minutul echipele afisate pe toata durata meciului.

    3.Camerele tv erau HD nativ, ceea ce nu am vazut inca la meciurile din romania.(pacat ca nu aveau si slow-motion-urile de la worldcup )

    Sper sa se si poata.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Craiova
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by leonardp View Post
    Vreau sa remarc doar cateva lucruri demne de urmat si de digisport HD.

    1.Imediat cum a inceput transmisiunea sigla ProTV HD a devenit semi-transparenta ,30% daca nu mai putin. Digi ar putea face semitransparenta toata mingea albastra lasand doar textul opac.

    2.Scorul, minutul echipele afisate pe toata durata meciului.

    3.Camerele tv erau HD nativ, ceea ce nu am vazut inca la meciurile din romania.(pacat ca nu aveau si slow-motion-urile de la worldcup )

    Sper sa se si poata.
    Extraordinar! Pe alt forum tocmai se plangeau ca ProTV HD nu a fost in stare sa transmita HD si ca s-a vazut infect. Se pare ca fiecare percepe HD-ul in felul lui

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ole33 View Post
    Extraordinar! Pe alt forum tocmai se plangeau ca ProTV HD nu a fost in stare sa transmita HD si ca s-a vazut infect. Se pare ca fiecare percepe HD-ul in felul lui

    s-or fi uitat cu ochelari 3D

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pacat ca nu prea au ce transmite cu camerele lor HD

    iar relativ la afisarea scorului, va mai amintiti ca nici ei nu afisau scorul cand aveau champions league
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ei, daca tot s-a deschis discutia de calitatea imaginilor pe ProTv HD, as vrea sa adaug si eu 2 nelamuriri:
    1. nu inteleg de ce, in conditiile in care am 78% puterea semnalului si nivel de eroare 0 (zeroo, nici macar ceva oscilatii, sa zic cumva intre 0 si 2 sau 4) de ce imi apar macroblocuri. Mentionez este vorba numai de ProTv HD nu si de SportRo HD, ambele fiind transmise pe acelasi canal, 30. In timpul meciului, Supercupa Romaniei, CFR - Urziceni, prin min.79, imi amintesc perfect ca a fost o inlocuire, fenomenul a fost foarte accentuat; se suprapuneau imaginile pentru cateva secunde. Repet fenomenul se manifeste in mod repetat pe ProTv HD de-a lungul timpului ?!?
    2. se spune ca este un HD nativ, atunci de ce este diferenta de imagine intre ProTv HD si .. HD Suisse, Sky IT (ma refer la meciurile de fotbal - pentru a ramane in picioare comparatia) ?

    Cheers BADE !



  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    calitatea transmisiei mi s-a parut ca lasa de dorit.

    o fi fost HD , dar HD romanesc.
    bucuresti, 0.9 m.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Craiova
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tdy_sat View Post
    Ei, daca tot s-a deschis discutia de calitatea imaginilor pe ProTv HD, as vrea sa adaug si eu 2 nelamuriri:
    1. nu inteleg de ce, in conditiile in care am 78% puterea semnalului si nivel de eroare 0 (zeroo, nici macar ceva oscilatii, sa zic cumva intre 0 si 2 sau 4) de ce imi apar macroblocuri. Mentionez este vorba numai de ProTv HD nu si de SportRo HD, ambele fiind transmise pe acelasi canal, 30. In timpul meciului, Supercupa Romaniei, CFR - Urziceni, prin min.79, imi amintesc perfect ca a fost o inlocuire, fenomenul a fost foarte accentuat; se suprapuneau imaginile pentru cateva secunde. Repet fenomenul se manifeste in mod repetat pe ProTv HD de-a lungul timpului ?!?
    2. se spune ca este un HD nativ, atunci de ce este diferenta de imagine intre ProTv HD si .. HD Suisse, Sky IT (ma refer la meciurile de fotbal - pentru a ramane in picioare comparatia) ?
    La o posibila diferenta de bitrate te-ai gandit?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la DVB-T exista anumite cerinte tehnice pentru ca cele doua programe sa poata fi receptionate bine.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer, m-am gandit si la asta dar nu-mi explic cum de SportRo HD, transmis pe acelasi canal, nu prezinta aceleasi simptome ?!?!

    Quote Originally Posted by ole33 View Post
    La o posibila diferenta de bitrate te-ai gandit?

    Cheers BADE !



  10. #10
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si HD nativ inseamna ca se pastreaza calitatea la care se face filmarea , nu se poate compara cu HD Suise sau alt program hd doar daca filmarea s-ar fi facut cu acelasi tip de camere

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top