Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Szoftveres CAM

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default Szoftveres CAM


    Nyitok egy új témát, hátha van rá érdeklődés.
    Kérdés: ti milyen szoftvert használtok CAM-nek? Én nagyon sokáig newcs-t használtam, elsősorban azért, mert van egy saját protokollja (chameleon2), ami sokkal szimpatikusabb nekem, mint a cccam - és nem mellesleg sokkal kisebb forgalmat is generál.
    Nemrég azonban elkezdtem használni az OSCam-et, és már pár nap után is jobban tetszik, mint a newcs. Rengeteg mindent tud, szerintem jól bekonfigurálva nagyon okos "szervert" lehet belőle csinálni. És ami még fontos: a legtöbb softcam-mel ellentétben ez teljesen open source (Open Source CAM).
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Érdekes

    Sajnos kezzdő vagyok a témaban és nem értek hozzá. Kártya megosztásra alkalmas?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam

    Én is Oscam-ot használok , Nagra 3-as karira,.Nagyon szuper , az ECM lemegy 260-270 -re, és ki lehet szürni, hogy csak arra a csomagra kérjen ecm-et , amire elő van fizetve.Követhető webes felületen is.Használtam newcs-et és sbox-ot is, de szerintem az oscam a legjobb.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ja, most én is azon dolgozom, hogy szűrjek csomagra, amire elő vagyok fizetve. Ha jól értettem, akkor ezt úgy kell, hogy létrehozom a csomagot az oscam.services -ben, majd az oscam.server readerjében engedélyezem (vagy tiltom) a csomagokat. Így van?

    banditata: igen, ez egy olyan szoftver, amivel előfizetői kártyát tudsz használni CAM nélkül (pl. egy Phoenix interface-t használva), és azt akár meg is tudod osztani több felhasználó között (ha például több set top boxod van a házban).
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    @JV16BAR: igen , igy van.Nem érem el DM800-at , mert valami gond van a nettel otthon, ugyanis melóba vagyok.De ha délután megjavul akkor felteszem a configokat.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Na, sikerült

    Itt van az oscam.services file, a Panonia csomagba betettem az m2-őt is, bár az a focussat oldalon nem szerepel:

    Code:
    [focustv]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    
    [focustv_Familia]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 76C2,76C3,7725,76C5,76C6,7789,76C8,7726,7727, 778A,76CB,7793,76C7,772A,778B,76C4,772B,778E,7795, 7729,76CA,7857,7731,78BA,785B,7794,7730,76CD,03ED, 76CC,76C9,7733,7728,778C,03EB,772D,772E,7791,7792,77FA,785F,78C3,76CD
    
    [focustv_Aventura]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 77EE,03F6,03F7,03F8,785E,77F7
    
    [focustv_Cinema]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 7797,78BC,7732,78C2
    
    [focustv_Sport]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 76CE,7855
    
    [focustv_Panonia]
    caid = 0B02
    provid = 000000
    srvid = 7602,7603,778F,7604,7790,772F,75FB,7664,7666,785D,7860
    És így néz ki az oscam.server vonatkozó sora (nincs full előfizetésem, csak familia+aventura+panonia):
    Code:
    services = focustv_familia,focustv_aventura,focustv_panonia,!focustv_cinema,!focustv_sport
    Az oscam.srvid-m is naprakész, benne van az összes UPC Ro adás, nem pastelem be ide, mert vagy 60 sor, de ha valakit érdekel, szívesen átküldöm.
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default


    A fausto emulatorról mit tudtok? Ugy halottam segítségével müködik a c-sor Echosmartban. Igaz ez? Valaki a használatáról nem tud készíteni egy leírást? Jó kis proginak tünik, de kezdőként én nem boldogulok vele.
    Itt egy kép a prgogramról. Linket, inkább nem teszek ki, nehogy baj legyen belőle. Valahol megtaláljátok biztos.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top