Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: d. box2 philips

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation d. box2 philips

    sal.am un d. box2 philips poate fi pusa linie de share la el

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca are softul original nu , daca ai linux ( MD Image , PB Enigma ) se poate .

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Daca are softul original nu , daca ai linux ( MD Image , PB Enigma ) se poate .
    sal ,am pe d.box enigma 4.4.ce ar tr sa i mai tr sa fac.mersi

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danitv View Post
    sal ,am pe d.box enigma 4.4.ce ar tr sa i mai tr sa fac.mersi
    Asta este PB enigma parca !? Daca da instaleaza CCcam si va merge , bineinteles va trebui configurat ceva inainte . Ai in casa alt receiver care este server sau vrei sa te legi de la altii pe dbox2 ? Parerea mea ar fi sa instalezi ultima versiune de la PB sau GLJ ( neutrino ) pe Dbox2 . Acest receiver va merge destul de bine daca va fi folosit ca si client sau cu maxim 2-3 linii pe el .

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danitv View Post
    sal ,am pe d.box enigma 4.4.ce ar tr sa i mai tr sa fac.mersi
    Actualizezi softul cu PB enigma8. Instalezi ultima versiune cccam 2.14
    Referitor la linii: Aici se ca-m complica situatia ta. Ai de dat card la schimb, este simplu.
    Fara card trebuie sa te rogi te altii sa-ti arunce o linie pentru scurt timp, in cazul fericit.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Actualizezi softul cu PB enigma8. Instalezi ultima versiune cccam 2.14
    Referitor la linii: Aici se ca-m complica situatia ta. Ai de dat card la schimb, este simplu.
    Fara card trebuie sa te rogi te altii sa-ti arunce o linie pentru scurt timp, in cazul fericit.
    sal cat e o linie /an doar 002111

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danitv View Post
    sal cat e o linie /an doar 002111
    alooooo cine ti a spus tie ca e shop aici?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top