Cel poreclit "SuperMario" de pe vremea cnd nscria goluri pe bandă la Porto, Sporting sau Galtasaray, a evoluat ieri ntr-un amical cu Victoria Brăneşti, ncheiat la egalitate, scor 2-2.A jucat doar 20 de minute la Brăneşti
Din cauză că este n urmă cu pregătirea fizică, Mario nu evoluat dect 20 de minute n meciul Victoria Brăneşti - Cerno More Varna 2-2.
El a intrat pe teren cnd temperatura mai scăzuse. Cţiva spectatori i-au făcut semne spre burta pe care o are brazilianul, iar acesta a zămbit ca n zilele sale bune.
A atins mingea de vreo două ori cu clcăiul şi a primit aplauze la scenă deschisă. n rest, a făcut cteva "sprinturi" şi a venit să stea n zid la o lovitură liberă din preajma careului propriu. A mai fost surprins de cteva ori n ofsaid şi att.

Dar şi pe vremea cnd evolua la Galata, nu prea i ieşea nimic n meciurile amicale, iar n cele oficiale marca din orice poziţie. Totuşi, transferul său n Bulgaria nu este altceva dect o lovitură de imagine.

Exploratorul Jardel: a jucat la 18 echipe


Brazilianul cu şapte selecţii şi un gol n naţionala sa nu a pierdut prea mult timpul la o echipă.
Cel mai mult a stat la Vasco da Gama şi FC Porto (cte patru ani). Ajuns la Chernomorets, Mario Jardel a bifat, astfel, clubul cu numărul 18 din cariera.
La cei 36 de ani ai săi, sud-americanul a mai evoluat, printre altele, la Galata, Sporting Lisabona, Bolton sau Alaves. Este plin" de trofee, att colective, ct şi personale. A cştigat de patru ori campionatul Portugaliei, Supercupa Europei (2000) şi a ieşit" de cinci ori golgheterul campionatului lusitan.
http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_...300570203.html