Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500s se rebooteaza incontinuu

    Salut!

    Am un DM500S care, dupa ce i-am pus niste settings si si-am dat reboot, nu mai porneste, mai precis se restarteaza incontinuu si nu mai apuc sa ajung la vreun meniu sau sa-i dau ping. Are imagine Nabilosat Darkstar II. Se poate face ceva in afara de reinstalarea imaginii?
    In space no one can hear you screaming.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie imaginea pusa si dupa o ia sigur
    alta posibilitate nu stiu

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am mai patit asa ceva, si ma rezolvat astfel: intrii in var/etc/ si stergi satellites.xml, apoi intrii in var/tuxbox/config/enigma/ si stergi toate userbouqets, bouqets, serivces. Apoi cu OpenDbEdit incarci lista si totul va fi ok. Sau a 2a varianta schimbi imaginea.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Si eu am mai patit asa ceva, si ma rezolvat astfel: intrii in var/etc/ si stergi satellites.xml, apoi intrii in var/tuxbox/config/enigma/ si stergi toate userbouqets, bouqets, serivces. Apoi cu OpenDbEdit incarci lista si totul va fi ok. Sau a 2a varianta schimbi imaginea.
    Cu ce sa intru acolo, ca nu mai am acces deloc Probabil daca aveam IP fix aveam acces, dar din comoditate am lasat pe DHCP.
    Am reinstalat imaginea si merge acum. Mersi
    In space no one can hear you screaming.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Cu ce sa intru acolo, ca nu mai am acces deloc Probabil daca aveam IP fix aveam acces, dar din comoditate am lasat pe DHCP.
    Am reinstalat imaginea si merge acum. Mersi
    Nu te lua dupa toate prostiile scrise mai sus ... cumpara alta sursa si nu vei mai avea nici o problema, indicat sa fie mai mare de 2A cat e cea originala -eu am pus una de 4A si merge perfect.

  6. #6
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu te lua dupa toate prostiile scrise mai sus ... cumpara alta sursa si nu vei mai avea nici o problema, indicat sa fie mai mare de 2A cat e cea originala -eu am pus una de 4A si merge perfect.
    Nu cred ca e din sursa. Problema a aparut dupa ce i-am pus din greseala niste settings eronate (cred ca erau de Enigma2). Acum merge perfect.
    In space no one can hear you screaming.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Nu cred ca e din sursa. Problema a aparut dupa ce i-am pus din greseala niste settings eronate (cred ca erau de Enigma2). Acum merge perfect.
    Dar poti sa te uiti in router ce ip iti aloca pentru receptor.Dupa care poti sa intri cu FTP si stergi setarile gresite.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu te lua dupa toate prostiile scrise mai sus ... cumpara alta sursa si nu vei mai avea nici o problema, indicat sa fie mai mare de 2A cat e cea originala -eu am pus una de 4A si merge perfect.
    Intruna vorbesti fara ca sa ai habar macar, intruna spui prostii, mai bine stai in banca ta, tu ai citit macar ce a patit omul? E de la settings dupa ce le-a incarcat Ce legatura vezi tu cu sursa Si ce prostii ti se par parerile oamenilor Mai bine te-ai baga sub banca.

    Revenind Ontopic: daca nu mai poti intra in DM, iti mai ramane o solutie-sa pui imginea cu cablul Null-Modem.
    Last edited by ionut_m_bv; 16th July 2010 at 10:40.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Intruna vorbesti fara ca sa ai habar macar, intruna spui prostii, mai bine stai in banca ta, tu ai citit macar ce a patit omul? E de la settings dupa ce le-a incarcat Ce legatura vezi tu cu sursa Si ce prostii ti se par parerile oamenilor Mai bine te-ai baga sub banca.

    Revenind Ontopic: daca nu mai poti intra in DM, iti mai ramane o solutie-sa pui imginea cu cablul Null-Modem.
    Majoritatea problemelor legate de blocari sau reboot continuu vin de la sursa (ori e slabita ori e dusa cu totul) si bineinteles de la setting-uri.

    P.S. Te agiti ca o musca in preajma unui mare

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SpaceDebris View Post
    Salut!

    Am un DM500S care, dupa ce i-am pus niste settings si si-am dat reboot, nu mai porneste, mai precis se restarteaza incontinuu si nu mai apuc sa ajung la vreun meniu sau sa-i dau ping. Are imagine Nabilosat Darkstar II. Se poate face ceva in afara de reinstalarea imaginii?
    ai pus probabil settings kre nu sunt compatibile cu dreamul tau ,daca nu poti intra pe el ku sa verifici ce ruleaza gresit singura varianta e sa rescrii imaginea .
    Dreambox_82

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SpaceDebris ia si baga alta imagine eventual Gemini Project si vezi dupa si daca face la fel atunci este din sursa problema.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  12. #12
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    @SpaceDebris ia si baga alta imagine eventual Gemini Project si vezi dupa si daca face la fel atunci este din sursa problema.
    Am reinstalat imaginea Darkstar II si merge foare bine. Ideea e sa fiu mai atent ce settings ii bag. Mersi de sfaturi!
    In space no one can hear you screaming.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e neaparat ca ai bagat settings de E2, eu am patit de imi facea faza asta, identic ca la tine, cu settings de E1. Dar cel mai bine ca sa nu mai ai probleme, ti le faci tu si asa vei stii sigur ca sunt ok.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma minunez de expertii de aici ...fara sa gresesc. Orice greseala in setari duce la reboot in continuu. Un skin gresit face exact la fel. Daca nu vrei sa folosesti cablul serial ...trebuie sa gasesti momentul cand se conecteaza la net receptorul si poti baga cu Flash wizard o imagine in format fw. Dupa ce se aude un sunet in difuzorul tv ului se da ok ptr instalarea fw. Aici nu stiu exact la cat timp. Spuneti voi exact momentul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top