Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Astra 19,2E

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default Astra 19,2E

    Ce stiti de transporderul 12031 de pa astra 19,2 (Big Brother)
    de vreo doua zile nu mai are semnal, nici la actualizari transpordere nu am gasit nimic si nici kingofsat sau lyngsys
    Va multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astra 19,2 E , transporderul nr. 81, frecventa 12.032, polarizare H (orizontala), Symbol Rate 27.500, FEC 3/4, Satelit 1M, spot European

    Semnal super in Romania !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am probleme cu altul 11797, 27500, 3/4, SkyCinema +1, +24, etc..

    semanl 0 , de cateva zile.., nu gaseste nimic la scan.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 4

    Si asta 11797 la fel nu mai are semnal
    Am mai vorbit si cu altii si nici ei nu au semnal nici pe 12032 si nici pe 11797

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Bacau
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal

    In Bc merg ambele frecvente pe o antena de 185 cu ss2
    185 cm Al,110 offset, 140 Al, ss2, srt 4125, DSB-791S HQ, AR 400, DIGI Satelit

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm, in bailesti, dolj intra ambele frecvente fara probleme.

    antena 2m lnb inverto

  7. #7
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu antena de 2m sigur ca intra....frecventele respective intrau pe antena de 0.6m....

  8. #8
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu fie probleme la lnb. Nu cu mult timp in urma am testat unul cu flansa (prim focar), pe 1w. Era ok la semnal, mai putin tp cu ant 1 de la digi, unde nu intra nimic
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema si langa Bucuresti, 12032 si 11798 semnal aproape 0, deoarece la satfinder vad ca apar totusi 2-3 db, dar fara sa faca lock.
    Eu cred ca au umblat la puterea transponderilor, sau este o problema.
    Am mai observat ca frecventa 12051 V, are semnal mult mai puternic, 8db de cand nu mai functioneaza 12032. Inainte nu aveam mai mult de 4-5db.


    @scary. Ce inseamna fara probleme? Ce diferenta de semnal este intre 11720 si 11798?
    Last edited by EXCALIBUR; 15th July 2010 at 13:40.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default asa e

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Sa nu fie probleme la lnb. Nu cu mult timp in urma am testat unul cu flansa (prim focar), pe 1w. Era ok la semnal, mai putin tp cu ant 1 de la digi, unde nu intra nimic
    Acolo si eu am avut probleme acum cateva zile la 12723 si 12608 1W
    Acum merge bine pe o antena 0,6m offset

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu aiba probleme cu transponderele....si le pice bateria...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cele doua frecvente de care vorbiti voi apar pe flysat ca fiind mutate de pe Astra 1M pe 1H! http://flysat.com/
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Cele doua frecvente de care vorbiti voi apar pe flysat ca fiind mutate de pe Astra 1M pe 1H! http://flysat.com/
    Multumesc
    Ai avut cel mai exact si lamuritor raspuns
    Pe Astra 1H semnalul pe romania este ff slab
    Numai bine

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Multumesc
    Ai avut cel mai exact si lamuritor raspuns
    Pe Astra 1H semnalul pe romania este ff slab
    Numai bine
    da, dar pana acum nu erau.. se pare ca ne asteapta vremuri grele..

    daca muta si HD urile am pus-o..

    cea mai buna metoda antishare..acoperire doar pe tzara unde se vinde pachetul respectiv..

    traiasca UPC , Digi cu tp uri multinationale..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Suceava pe Triax TDA110 la ora asta, am semnal pe frecventele astea acceptabil: http://img690.imageshack.us/img690/160/florynsv153.jpg
    http://img215.imageshack.us/img215/9035/florynsv155.jpg
    Si ziua pe 1H semnalul creste...
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top