Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default Acest program nu este momentan disponibil

    de ce imi apare aceasta eroare?

    acasatv,procinema,sport.ro

    antena este reglata bine


  2. #2
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost o ploaie zdravana in bucale
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ieri seara?


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cheia de 14 si sus pe casa...
    SHALOM

  5. #5
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Digi? Aceste trei canale sunt indisponibile de cateva zile la Boom ,pentru neplata dar la digi...merg.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mesajul " Acest program este indisponibil " nu apare pe receptoarele de la Digi Tv, ci la cele de la Dolce sau Boom.

    Pentru cei care au scris mai sus de digi tv.

  7. #7
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Acest program nu este momentan disponibil" nu este un mesaj standard pentru decodoarele de la Digi. Daca este humax eventual scrie "Canalul este codat sau nu este disponibil"

  8. #8
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vrut sa introduc si sigla BOOM dar am uitat

    cer scuze pentru uitare

    @isr2002 eu folosesc 10 si 13


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top