Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Plugin active caid&providers ?

    Pe vremuri foloseam pe pitic cu gemini un plugin ce-mi arata toate caid & providers active pt canalul vizionat.Acum insa nu mai dau de el.Ma puteti ajuta sa-mi amintesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Pe vremuri foloseam pe pitic cu gemini un plugin ce-mi arata toate caid & providers active pt canalul vizionat.Acum insa nu mai dau de el.Ma puteti ajuta sa-mi amintesc
    Cel mai po.p.u.la.r este CCcam-Info 1.1:





    Mai simplu:
    -Blue button ---> Extras/ Setup ---> General ---> la Crypt: pune Grafik Emm / Ecm / Expert + ---> exit...

    ...sau un skin care face acelasi lucru, ca BlackMatrix...

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci pt efortul depus , din pacate cred ca nu m-am exprimat prea clar.Nu informatiile din cccam le afisa plugin-ul in cauza ce nu-l mai gasesc ci sistemele de codare active la canalul vizionat.Ceva similar cu ce arata soft-urile pt placile DVB.

    un exemplu: pe ch Eurosport de pe 13E pornesc plugin-ul si imi arata toate sist de codare active pt acesta:
    0100:006a
    0100:3311
    0100:3317
    0500:22f00
    0500:20840
    0604:0
    0931:0
    0b01:0
    1803:7001
    1803:7101

    etc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Merci pt efortul depus , din pacate cred ca nu m-am exprimat prea clar.Nu informatiile din cccam le afisa plugin-ul in cauza ce nu-l mai gasesc ci sistemele de codare active la canalul vizionat.Ceva similar cu ce arata soft-urile pt placile DVB.

    un exemplu: pe ch Eurosport de pe 13E pornesc plugin-ul si imi arata toate sist de codare active pt acesta:
    0100:006a
    0100:3311
    0100:3317
    0500:22f00
    0500:20840
    0604:0
    0931:0
    0b01:0
    1803:7001
    1803:7101

    etc
    Gbox panel asa se numeste pluginul respectiv.

    http://www.gboxforum.com/gb/showthread.php?t=15629

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau poate nu te referi la plugin, ci la faptul ca daca apesi Butonul ALBASTRU-EXTRAS/SETUP-GENERAL-si aici la crypt alegi Show ALL(skin support). Si asa iti arata cand schimbi canalele de la cine decodeaza, hop, provider, caid.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovidiumarius

    nici pe departe


    @all

    inca odata repet plugin-ul respectiv arata doar caid si providers activi emisi pe stream-ul DVB al unui anumit canal si nu are nici o legatura cu informatiile afisate de serverele de sharing.Pt a fi cat mai clar si a ridica orice urma de indoiala (cel putin pt cei care aveti si placi DVB) voi pune mai jos o poza cu informatiile in cauza incercuite.Plugin-ul era simplu , il porneai din telecomanda , arata datele in cauza dupa care il inchideai asa cum se procedeaza cu orice plugin gen bitrate viewer si altele.


  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta dvbsnoop ,homepage http://dvbsnoop.sourceforge.net/ .
    Cheers

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alessandros View Post
    Cauta dvbsnoop ,homepage http://dvbsnoop.sourceforge.net/ .
    Cheers
    Merci de tip , pe acesta nu l-am incercat (inca) , parca imi suna cunoscut numele .......daca nu ma insel prin dvb logger am vazut ceva cu dvbsnoop ........imi poti confirma ca citeste si provider ID nu doar CAID .......pt ca provider ID trebuie luat din sirul ECM iar stream analizerele citesc doar tabelele de sistem ca PMT PAT CAT NIT ....iar de acolo iau doar CAID




    p.s. plugin-ul cu pricina semana leit cu dvb logger , pacat ca nu-si aminteste nimeni de el

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top