Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: ccam 214

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default ccam 214

    salut
    am un dreambox 800 si vreo 35 de lini in ccam
    de cand am intrdus vreo 5 linii in total sunt 35,am probleme cu ccam,adica unii clienti apar of alti apar online dar cu 0 carduri sau de fiecare data cand dau sa imi arate imi apar uni online alti of cu toate ca inainte apareau online
    Sa fie prea multe lini

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate desi nu prea cred, mai degraba ai probleme cu Internetul.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    am un dreambox 800 si vreo 35 de lini in ccam
    de cand am intrdus vreo 5 linii in total sunt 35,am probleme cu ccam,adica unii clienti apar of alti apar online dar cu 0 carduri sau de fiecare data cand dau sa imi arate imi apar uni online alti of cu toate ca inainte apareau online
    Sa fie prea multe lini
    Asa e cu astea,duc fara niciun fel de probleme pana la maxim 28-30 linii in CCcam...
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default ccam 214

    mersi
    am sa mai renunt la lini dar problema este ca nici ccam info sau PHP nu imi arata bine
    cu netul din moment ce am ip fix si este conectat tot timpul nu cred sa fie probleme

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    mersi
    am sa mai renunt la lini dar problema este ca nici ccam info sau PHP nu imi arata bine
    cu netul din moment ce am ip fix si este conectat tot timpul nu cred sa fie probleme

    Cam acestea sunt manifestarile cand sunt probleme cu netul si nu duce, fix ce spuneai tu cand ai postat initial. Daca nu e de la ISP, verifica liniile. Vezi sa nu ai linii cu Ping de peste 200ms. Cam liniile astea rele fac probleme la servere. Una dintre aceste 2 este solutia. Cheia e in mana ta.
    Last edited by ionut_m_bv; 13th July 2010 at 15:55.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    am un dreambox 800 si vreo 35 de lini in ccam
    de cand am intrdus vreo 5 linii in total sunt 35,am probleme cu ccam,adica unii clienti apar of alti apar online dar cu 0 carduri sau de fiecare data cand dau sa imi arate imi apar uni online alti of cu toate ca inainte apareau online
    Sa fie prea multe lini
    Merge in cazul tău cu un usb-wifi adapter si conectat prin wifi, problema e de la chipul de lan. Era un topic aici cu subiectul âsta.


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default ccam214

    mersi
    dar ce usb adapter ar merge?(am router linksis wrt 54gl),ce imi recomandati

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - lasa 25 linii cu ping bun si carduri cit se poate si e foarte bine, problema e de la numarul de linii, atit poate dm800.
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    - lasa 25 linii cu ping bun si carduri cit se poate si e foarte bine, problema e de la numarul de linii, atit poate dm800.
    pt toti necunoscatori

    DACA NU STITI SA VA SETATI CORECT CCCAMU , TACETI IN PANA-MA! )))

    DOVADA


    Update time: 0.7058s

    Update times :
    Info : 0.0192 ms
    Clients : 0.0294 ms
    Servers : 0.0494 ms
    Activeclients : 0.0199 ms
    Entitlements : 0.0170 ms
    Shares : 0.5416 ms
    TOTAL : 0.7058 ms

    CCcaminfo Win v.1.3.2 Powered By (-MASTER-)

    Servers connected : 41 / 42 (97%)

    nu va dau screenuri ca invatati prea multe....


    puteti pune cati peeri vrea muschiu' vostru , numa sa ii setati corect....

    oricum nu conteaza cati is , conteaza ce is.

    nu e mai bine 15 dintre cele mai bune , decat 7346762386823 cu hop2 si 3?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    pt toti necunoscatori

    DACA NU STITI SA VA SETATI CORECT CCCAMU , TACETI IN PANA-MA! )))

    DOVADA


    Update time: 0.7058s

    Update times :
    Info : 0.0192 ms
    Clients : 0.0294 ms
    Servers : 0.0494 ms
    Activeclients : 0.0199 ms
    Entitlements : 0.0170 ms
    Shares : 0.5416 ms
    TOTAL : 0.7058 ms

    CCcaminfo Win v.1.3.2 Powered By (-MASTER-)

    Servers connected : 41 / 42 (97%)

    nu va dau screenuri ca invatati prea multe....


    puteti pune cati peeri vrea muschiu' vostru , numa sa ii setati corect....

    oricum nu conteaza cati is , conteaza ce is.

    nu e mai bine 15 dintre cele mai bune , decat 7346762386823 cu hop2 si 3?
    Asta sustineam si eu, ca serverul nu are legatura cu nr de linii, ci cat de bune sunt, ce ping au, cate carduri au, si conexiunea la internet.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  11. #11
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    pt toti necunoscatori

    DACA NU STITI SA VA SETATI CORECT CCCAMU , TACETI IN PANA-MA! )))

    DOVADA


    Update time: 0.7058s

    Update times :
    Info : 0.0192 ms
    Clients : 0.0294 ms
    Servers : 0.0494 ms
    Activeclients : 0.0199 ms
    Entitlements : 0.0170 ms
    Shares : 0.5416 ms
    TOTAL : 0.7058 ms

    CCcaminfo Win v.1.3.2 Powered By (-MASTER-)

    Servers connected : 41 / 42 (97%)

    nu va dau screenuri ca invatati prea multe....


    puteti pune cati peeri vrea muschiu' vostru , numa sa ii setati corect....

    oricum nu conteaza cati is , conteaza ce is.

    nu e mai bine 15 dintre cele mai bune , decat 7346762386823 cu hop2 si 3?
    ma da rau "iesti".........mai bine .....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    ma da rau "iesti".........mai bine .....
    cand o sa iti cer parerea pifane! sa mi-o dai .....pana atunci IA-O

    cat despre cel ce a deschis topicul si ceea ce a cerut

    rezolvarea e maxdownhops=1.......studiati nu asteptati sa pice ca nu pica de nicaieri!...

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    rezolvarea e maxdownhops=1.......studiati nu asteptati sa pice ca nu pica de nicaieri!...
    Stiu,intradevar este cum zici tu,dar cu cardurile noastre romanesti de 2lei chiar nu prea prinzi sa faci multe schimburi cu carduri precum SkyIt,SkyUk sau SkyGermany si sa mai fie si cardurile bune,astfel sa poti sta doar cu hop1,deci cam ne trebuie si acest hop2 noua romanilor.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sint curios cand o sa ai 90 linii pe box sau 130 o sa fii la fel de voios ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mutat una bucata server pe dreambox....

    CCcaminfo Win v.1.3.2 Powered By (-MASTER-)

    Servers connected : 109 / 114 (95%)


    care-i cioaca?))

    gata ca deja m-am plictisit , cand veniti cu ceva constructiv sa ma anuntati ...pa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top