Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Bunic Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  1,311
  Posts Thanks / Likes

  Default iPhone4 poate lua foc cand e conectat la computer

  Telefonul iPhone 4, produs de Apple, poate sa ia foc in momentul cand este incarcat, potrivit unor imagini publicate pe blogul de cetatenie Boy Genius Report (BGR).

  O sursa apropiata de compania de telecomunicatii AT&T a oferit blogului BGR mai multe fotografii cu cablul ars si partial topit.

  Aparent, telefonul a luat foc dupa ce a fost cuplat la un calculator, prin intermediul cablului USB care este achizitionat odata cu dispozitivul.

  "Nou-noutul iPhone 4 a luat foc atunci cand a fost conectat la un calculator cu un cablu USB original Apple, care a fost livrat impreuna cu telefonul," noteaza autorul.

  Apple a confirmat sursei de la AT&T ca este vorba de o problema a aparatului sau a cablului si nu a fost o eroare de operare din partea utilizatorului.

  Se pare ca si proprietarul iPhone-ului in cauza a avut parte de o "arsura superficiala" in momentul in care gadgetul a luat foc, pentru ca banda de otel din jurul telefonului a devenit "extrem de fierbinte".

  Telegraph scrie ca in ultimii ani au fost mai multe relatari privind produse Apple care se supraincalzesc sau care iau foc.

  In luna martie, o femeie a dat in judecata compania Apple, dupa ce fiul ei de 10 ani a avut parte de o arsura de gradul doi cand player-ul sau iPod Touch a explodat in buzunarul de la pantaloni.

  Sursa Ziare.com

 2. #2
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu se poate, e imposibil asa ceva
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top