Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default scanat satelit dm800

    salutare,
    am o problema cu receiverul dm800... incerc sa mai scanez din sateliti in cautarea de programe, dar nu le mai memoreaza.... le gaseste, dar cand vreau sa-l caut nu-i...
    sa inteleg ca am o limita? unde maresc limita canalelor precizez ca am un dm800 cu imagine newnigma2 in root...
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @khristian

    El ti le memoreaza - parerea mea -

    dar tu trebuie sa le cauti dupa aceea in lista cu Kanale Noi

    combinatia cu butoanele -

    la newnigma2 nu stiu care sunt - rosu, galben - trebuie sa te uiti

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, nu sunt niciunde... sa-mi fie plina memoria unde caut?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    nu, nu sunt niciunde... sa-mi fie plina memoria unde caut?
    Am patit si eu.Nu l-am lasat sa finalizeze scanarea.Asteapta pana la finalizare.Eu am dat exit cand mi-a aparut 100%. si nu ajunge.Mai asteapta putin, si o sa apara.Sper ca te-am ajutat.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, nu-i asta... L-am lasat... Ce draq are? Am impresia ca-i limitat undeva...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default O idee ?

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    nu, nu-i asta... L-am lasat... Ce draq are? Am impresia ca-i limitat undeva...
    In 2007 cand am luat Dreamul (500-le), eu avand si motor H-H, imi scana pe Astra 19,2 si basta, pe altceva nici sa-l fi fu... nu vroia.
    Era din Configurare Satelit. Am mutat pe "Multi Satelit via Rotor" si de atunci nu am mai avut probleme.
    E totul in regula la tine acolo ? Adica la Configurare Satelit ?

  7. #7
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa scanare banuiesc ca apesi butonul OK, nu exit, nu-i asa? Daca apesi exit nu salveaza.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    &khristian
    Mai era o smecherie.Nu-mi mai aduc aminte la ce imagine, dar in setari era ceva de genul :enable multi channel sau asa ceva.Am pus lista de canale cu dreambox edit si nu-mi aparea nimic in afara de favorites care era din start in imagine.Nu sunt acasa , dar ma uit dupa amiaza.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa scanare apas 'ok'... Imi salveaza o parte din canale... Dar nu pe toate... daca scanez manual pe transponder imi gaseste canalele...dar nu salveaza peste cele gasite automat la scanat pe satelit... E vb de satelitul eutelsat 9est... Am dm 800 hd cu imaginea newnigma
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este vorba cumva de canalele HD de pe Eurobird
    Cand dai sa scaneze satelitul, pune si tu la scanare 1 singur Transponder:

    System - DVB-S2
    Modulation - 8PSK (cred cel putin, sper sa nu ma insel, dar testeaza si QPSK)

    Restul setarilor lasa asa, cred ca v-a merge.

    Am avut si eu aceeasi problema cu acest satelit, de aceea.

    Bafta

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    innebunesc
    ce ma-sa are... nu-mi mai gaseste canale fata de cele existente... am mai patit asa ceva la receptorul echosmart 971...putea memora doar 5000 canale...si dm800hd sa fie limitat? ce sa-i setez sa scaneze mai multe canale
    m-am pus si am mai sters din programele salvate, dart nimic...
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io propun sa nu te mai freci singur , sunt o mie si o suta de liste mult mai bune ca scanu tau...

    una o gaseste exact in dreamset 2.30 sau 3.1 cat e acum , ii dai new , internet settings , si iei de la kingofsat tot ce vrei....

    io nu o recomand a e prea la zi si stie toti sateliti cum vrea muschiu' la kingofsat.

    o lista valabila testata deja de 3 ani de zile e

    http://www.vhannibal.net/ ..........


    setezi in dreamset networku cu scula , enigma 2 version 4 , si ai scapat in 30 de secunde poate nici atat..


    tu realizezi ca io am motor , si ca pot scana de la 80 e pana la 30 w , ce ar insemna sa ii dau un scan))

    apropo's ... am fost io si curios ca tine mai demult si i-am dat , mai bine de opt ore o luat , si nu era gata )))

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai... Nimeni nu stie sau n-a mai patit probleme d'astea?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU! adika stim , da nu patim de astea

    daca e ultima imagine newnigma 3.0.1 poti sa treci inapoi pe gemini 5 linistit
    sau sa faci downgrade.

    intri apoi frumos cu putty in telnet sau ssh pe scula , si faci cum se spune aici...


    http://sateliti.info/archive/index.php/t-5307.html

    eu sterg tot ce e .tv si .radio....incarc noile setari , fac reboot...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top