Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default TVRHD cu cccam + client mgcamd/newcs... cum naiba fac?!!

    Uite, eu habar nu am... poate o sa sara multi cu raspunsuri de genul... "he he, cauta si tu" sau "munceste si tu" sau "pestele se plimba pe cerul instelat" etc etc.
    Bun, de cautat am cautat pe forum, si la un moment dat am inceput sa tremur de nervi, pt ca am dat doar de raspunsuri idioate (de oameni nesiguri sau care nu vor sa zica). Deci, am renuntat la search. De muncit... hmmm, cand o sa stiu cum se da cu sapa o sa dau... Cu pestele zburator nu am treaba.

    Ce vreau sa stiu:
    Cum sa fac mgcamd+newcs client pt cccam? Cu cardul in .... stiti voi unde.... in alt rec ceva mai departe de ala unde vreau sa vad...

    Daca aveti raspuns detaliat sau link cu configurarile, o sa ma rog pt cei (cel) care ma va ajuta.

    Deci:
    CCcam >>> Mgcamd/newcs client = lumina catre care sa zburam

    Multam fain from Popamare

    Daca e ceva gresit in acest post ii rog pe moderatori sa indrepteze ceea ce ar fi gresit, ca, nu-i asa omul e supus greselii
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instalezi mgcamd 1.35 si in: var, keys ,gasesti cccamd in care copiezi liniile C: username.dyndns.com 12000 user pass

    si o sa apara lumina

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Uite, eu habar nu am... poate o sa sara multi cu raspunsuri de genul... "he he, cauta si tu" sau "munceste si tu" sau "pestele se plimba pe cerul instelat" etc etc.
    Bun, de cautat am cautat pe forum, si la un moment dat am inceput sa tremur de nervi, pt ca am dat doar de raspunsuri idioate (de oameni nesiguri sau care nu vor sa zica). Deci, am renuntat la search. De muncit... hmmm, cand o sa stiu cum se da cu sapa o sa dau... Cu pestele zburator nu am treaba.

    Ce vreau sa stiu:
    Cum sa fac mgcamd+newcs client pt cccam? Cu cardul in .... stiti voi unde.... in alt rec ceva mai departe de ala unde vreau sa vad...

    Daca aveti raspuns detaliat sau link cu configurarile, o sa ma rog pt cei (cel) care ma va ajuta.

    Deci:
    CCcam >>> Mgcamd/newcs client = lumina catre care sa zburam

    Multam fain from Popamare

    Daca e ceva gresit in acest post ii rog pe moderatori sa indrepteze ceea ce ar fi gresit, ca, nu-i asa omul e supus greselii
    Nu doar s-a vorbit ... daca ai fi cautat ai fi gasit concret.

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...0&postcount=17

    Explicat pas cu pas.

  4. #4
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista si o varianta newcs+cccam sau oscam+cccam? Am citi undeva ca merge direct pe cccam fara newcs sau altceva. Se poate?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Exista si o varianta newcs+cccam sau oscam+cccam? Am citi undeva ca merge direct pe cccam fara newcs sau altceva. Se poate?
    N-aveai unde citi pentru ca nu merge.
    Singura varianta sa mearga direct pe cccam e de fapt sa il pui pe oscam de unde sa emulezi server cccam. Pui cardul pe oscam, oscam-ul sa fie in mod dvb-api si server de cccam, astfel poti vedea direct de pe card tvr hd si poti adauga/da linii C mai departe.

    oscam.conf
    Code:
    [dvbapi]
    enabled              = 1
    user			= oscam
    au				= 1
    
    [cccam]
    port          = 15001
    reshare       = 2
    version       = 2.0.11
    build         = 2892

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat varianta cu newcs 1.67 si mgcamd 1.35a si la mine nu functioneaza (nu deschide tvr1/tvr2)pe dream 500.
    Vreau sa trec de la cccam la oscam (cu emulare de server cccam cum spui) dar nu stiu cum se configureaza toate cele si daca se va comporta mai bine decat cccam 2.1.4 pe care il am acum.
    Cum arata fisierul oscam.conf pentru ca in celalalt topic arata altfel si acum arata diferit?
    Se cam incinge cardul.E normal sa fie un pic cam cald?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Am incercat varianta cu newcs 1.67 si mgcamd 1.35a si la mine nu functioneaza (nu deschide tvr1/tvr2)pe dream 500.
    Vreau sa trec de la cccam la oscam (cu emulare de server cccam cum spui) dar nu stiu cum se configureaza toate cele si daca se va comporta mai bine decat cccam 2.1.4 pe care il am acum.
    Cum arata fisierul oscam.conf pentru ca in celalalt topic arata altfel si acum arata diferit?
    Se cam incinge cardul.E normal sa fie un pic cam cald?
    Metoda e simpla:
    - se intra pe site-ul oscam http://oscam.ump2002.net/board/hmportal.php
    - se merge la sectiunea download
    - se ia un oscam complet -full distribution
    - se ia si se studiaza fiecare document text din folderul "doc"
    - se configureaza dupa cum doreste fiecare si conform explicatiilor din fisierele text.

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat oscam 0.99.4 parca.
    Unde si cum scriu liniile pe care le am in cccam.cfg in oscam?Dar liniile F?
    Am incercat sa instalez cardul in oscam dar tot nu vrea sa porneasca (cum fac sa combin oscam cu mgcamd ca pe serverul gemini nu sunt). cardul poate sa mearga doar pe oscam simplu, impreuna cu liniile C si F din cccam?
    Multumesc mult!

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    N-aveai unde citi pentru ca nu merge.
    Singura varianta sa mearga direct pe cccam e de fapt sa il pui pe oscam de unde sa emulezi server cccam. Pui cardul pe oscam, oscam-ul sa fie in mod dvb-api si server de cccam, astfel poti vedea direct de pe card tvr hd si poti adauga/da linii C mai departe.

    oscam.conf
    Code:
    [dvbapi]
    enabled              = 1
    user            = oscam
    au                = 1
     
    [cccam]
    port          = 15001
    reshare       = 2
    version       = 2.0.11
    build         = 2892
    Salut
    Vă rog să explice cineva de la A-Z că de 10 zile nu reușesc să fac lumină pe nici un TVR care este codat

  10. #10
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam fain Ovidiu
    Merge foarte bine de la un amic de la care am C...

    am mai pus asta in oscam.server:

    [reader]
    reconnecttimeout = 5
    label = remote
    protocol = cccam
    device = 192.168.1.2,12000
    account = user,pass
    group = 1
    caid = 0500
    ident = 500:25900
    cccversion = 2.1.3
    cccbuild = 3165


    Merge doar cu Oscam (fara CCcam)
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  11. #11
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by popamare View Post
    Multam fain Ovidiu
    Merge foarte bine de la un amic de la care am C...

    am mai pus asta in oscam.server:

    [reader]
    reconnecttimeout = 5
    label = remote
    protocol = cccam
    device = 192.168.1.2,12000
    account = user,pass
    group = 1
    caid = 0500
    ident = 500:25900
    cccversion = 2.1.3
    cccbuild = 3165


    Merge doar cu Oscam (fara CCcam)

    Am vazut ca merge ok si pachetul T-home de pe 4w, nu mai sant probleme cu sunetul (oscam accepta aac), totusi, nu merge decat un singur provider, cel definit la caid si ident, indiferent de provider(nu am incercat foarte multi).

    Intrebarea mea este (in special pt Ovidiu):
    -merg mai multi provideri in acelasi timp? Ca daca pun asa
    caid = 0500,b00
    ident = 500:25900,b00:0
    am vazut ca nu merge decat primul. Ori gresesc eu undeva, ori nu am facut ceva. Asta macar pana in weekendul urmator cand o sa ma apuc de niste teste din nou. Nu de alta, dar am avut nepotii la mine tot weekendul si nu prea am avut loc de desene animate(dedicatie din partea fratelui meu).
    Un lucru e clar, oscamul simpatic, si ofera multe posibilitati....

    Numai bine
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pui nimic la caid si ident. Daca pui....numai aia vei vedea.
    Uite cum am eu si e ok.
    [reader]
    label = remote
    enable = 1
    protocol = cccam
    device = dyndnsadress,port
    account = user,pass
    services =
    inactivitytimeout = 1
    fallback = 1
    caid =
    ident =
    group = 1
    ecmcache = 1
    lb_weight = 100
    cccversion = 2.1.3
    cccmaxhops = 3
    ccckeepalive = 1

    dvbapi pornit,un dolce in readerul intern,doua linii cccam in oscam.
    Merge ok dar atentie! Nu deschide tvr-urile din cardul tvr ci din cardurile akta
    Se poate face citirea directa a tvr in oscam simplu.
    Va pot pune,daca vreti,toate configurile mele.
    Oscam simplu,card nds,

  13. #13
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha, multumesc...
    Mie imi deschide din 500:25900, am verificat in serverul de cccam de unde mi-am dat linie si unde am doua C care au si TVR. Treaba este ca nu merge decat cu oscam simplu, daca pornesc cccam/oscam nu mai deschide. Oricum, asta nu e o problema, cardul de tnt "manageriat" neavand, desigur, nici o problema.

    Chiar te rog sa pui configurile tale pentru comparatie si, de ce nu(?) pentru invatatura

    O sa mai verific si o sa incerc ce ai zis cand ajung acasa, ca acum muncesc pe branci pt prosperitatea lu sefu si siguranta zilei de maine pt mine
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n caz ca are nevoie cineva. Configurarile mele pentru oscam simplu,emu+reader.
    Card local dolce,linii n trimise in doua servere,linii c primite inapoi.
    Merg tvr-urile,merge caid 1702.
    In oscam.config:
    [global]
    pidfile = /tmp/oscam.pid
    usrfile = /var/log/oscamusr.log
    logfile = /var/log/oscam.log
    disablelog = 1
    disableuserfile = 1
    usrfileflag = 0
    clienttimeout = 10 (va puteti juca cu valorile)
    fallbacktimeout = 5 (va puteti juca cu valorile)
    clientmaxidle = 150 (va puteti juca cu valorile)
    cachedelay = 0 (va puteti juca cu valorile)
    bindwait = 150 (va puteti juca cu valorile)
    netprio = 1
    clientdyndns = 1
    resolvedelay = 40 (va puteti juca cu valorile)
    unlockparental = 0
    nice = 10
    serialreadertimeout = 1500 (va puteti juca cu valorile)
    maxlogsize = 10
    waitforcards = 1
    preferlocalcards = 1
    saveinithistory = 1
    readerrestartseconds = 7 (va puteti juca cu valorile)
    lb_mode = 0
    lb_save = 0
    lb_nbest_readers = 0
    lb_nfb_readers = 0
    lb_min_ecmcount = 10
    lb_max_ecmcount = 100
    lb_reopen_seconds = 900
    resolvegethostbyname = 0

    [newcamd]
    port = [email protected] (exemplu: [email protected]:000000 )
    key = 0102030405060708091011121314
    allowed =
    keepalive = 1
    mgclient = 0

    [dvbapi]
    enabled = 1
    au = 1
    boxtype = dreambox
    user = local
    pmt_mode = 0
    priority = 0100:003311,1880,093b,0963,0baa,0500:025900,
    ignore = 0500:023800,09c7,09c4,0500:022f00,

    In "priority" eu am nevoie de aceste caiduri. Fiecare isi seteaza prioritatile. La fel si in randul "ignore". Ptr tvr am adaugat la prio caidul necesar si...deschide din cardul tvr. Nu mai pleaca pe cardurile akta.

    [webif]
    httpport = 8080
    httpuser =
    httppwd =
    httprefresh = 5
    httpallowed = 127.0.0.1(obligatoriu),porturile routerului vostru (ex:192.168.1.1-192.168.1.200 )
    httphideidleclients = 0
    httpreadonly = 1

    [cccam]
    C: dyndnsadress port user pass
    ( linii C fara argumente in coada, de tip "no","yes", { 0:0:2 } pentru ca nu stie sa interpreteze inca. Aceasta setare de limitare a hopurilor se face in alte fisiere.
    Atat pentru fisierul oscam.conf .

    Fisierul oscam.server .

    [reader]
    label = slot0
    enable = 1
    protocol = internal
    device = /dev/sci0
    services = pachetul din oscam.services ( ex:dolce baza )
    caid = caidul localului (ex:092F )
    boxid = stiti ce trebuie aici
    detect = cd
    mhz = frecventa dorita (ex:318 )
    cardmhz = frecventa dorita (ex:318 )
    ident =
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    ecmcache = 1
    lb_weight = 100

    Urmeaza reader-ele pentru liniile C introduse in oscam.config

    [reader]
    label = remote
    enable = 1
    protocol = cccam
    device = dyndnsadress,port (din linia C introdusa )
    account = user,pass (din linia C introdusa )
    services =
    inactivitytimeout = 0 (va puteti juca...0 sau 1, are legatura cu setarile globale )
    fallback = 0 (va puteti juca...0 sau 1, are legatura cu setarile globale )
    caid =
    ident =
    group = 1
    ecmcache = 1
    lb_weight = 100
    cccversion = 2.1.3 (versiunea cccam de la linia primita )
    cccmaxhops = 3 (maximul de hopuri dorite )
    ccckeepalive = 1
    cccdisableretryecm = 0
    cccdisableautoblock = 1
    updateinval = 240
    ndsversion = 0

    Aceste setari se fac pentru fiecare linie C introdusa in oscam.config .

    Fisierul oscam.user .
    Pentru linia N din boxul in care este cardul.
    [account]
    user = dreambox
    pwd = parola
    disabled = 0
    expdate =
    group = 1
    hostname =
    uniq = 0
    sleep = 0
    monlevel = 4
    au = 1
    services = numele pachetului din oscam.services (ex:dolce baza)
    caid = caidul localului (ex:092F )
    betatunnel =
    ident = identitatea caidului (ex;092F:000000 )
    cccmaxhops = 2
    keepalive = 1
    numusers = 0
    penalty = 0

    Pentru liniile N ce pleaca in alte servere:
    [account]
    user = user
    pwd = parola
    disabled = 0
    expdate =
    group = 1
    hostname =
    uniq = 0
    sleep = 0
    monlevel = 4
    au = remote
    services = pachetul din oscam.services (ex:dolce baza )
    caid = caidul lcardului (ex:092F )
    betatunnel =
    ident = identitatea caidului (ex:092F:000000 )
    cccmaxhops = 3
    keepalive = 1
    numusers = 0
    penalty = 0

    Si avem nevoie de inca un cont betatuneld pentru deschiderea posturilor sky germania din caid 1702.

    [account]
    user = local
    pwd = dreambox
    group = 1
    uniq = 0
    betatunnel = 1833.FFFF:1702
    keepalive = 1
    #CAID = 1702,1833,1830
    au = 0

    oscam.services,oscam.provid si oscam.srvid le gasiti pe forum sau le concepeti voi manual. Nu-i greu.
    Bafta!
    Au mai intervenit ceva modificari in fisiere ca urmare a noilor variante oscam.
    Last edited by parpaneata; 23rd September 2010 at 19:13.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    n caz ca are nevoie cineva. Configurarile mele pentru oscam simplu,emu+reader.
    Card local dolce,linii n trimise in doua servere,linii c primite inapoi.
    Merg tvr-urile,merge caid 1702.
    In oscam.config:
    [global]
    pidfile = /tmp/oscam.pid
    usrfile = /var/log/oscamusr.log
    logfile = /var/log/oscam.log
    disablelog = 1
    disableuserfile = 1
    usrfileflag = 0
    clienttimeout = 10 (va puteti juca cu valorile)
    fallbacktimeout = 5 (va puteti juca cu valorile)
    clientmaxidle = 150 (va puteti juca cu valorile)
    cachedelay = 0 (va puteti juca cu valorile)
    bindwait = 150 (va puteti juca cu valorile)
    netprio = 1
    clientdyndns = 1
    resolvedelay = 40 (va puteti juca cu valorile)
    unlockparental = 0
    nice = 10
    serialreadertimeout = 1500 (va puteti juca cu valorile)
    maxlogsize = 10
    waitforcards = 1
    preferlocalcards = 1
    saveinithistory = 1
    readerrestartseconds = 7 (va puteti juca cu valorile)
    lb_mode = 0
    lb_save = 0
    lb_nbest_readers = 0
    lb_nfb_readers = 0
    lb_min_ecmcount = 10
    lb_max_ecmcount = 100
    lb_reopen_seconds = 900
    resolvegethostbyname = 0

    [newcamd]
    port = [email protected] (exemplu: [email protected]:000000 )
    key = 0102030405060708091011121314
    allowed =
    keepalive = 1
    mgclient = 0

    [dvbapi]
    enabled = 1
    au = 1
    boxtype = dreambox
    user = local
    pmt_mode = 0
    priority = 0100:003311,1880,093b,0963,0baa,0500:025900,
    ignore = 0500:023800,09c7,09c4,0500:022f00,

    In "priority" eu am nevoie de aceste caiduri. Fiecare isi seteaza prioritatile. La fel si in randul "ignore". Ptr tvr am adaugat la prio caidul necesar si...deschide din cardul tvr. Nu mai pleaca pe cardurile akta.

    [webif]
    httpport = 8080
    httpuser =
    httppwd =
    httprefresh = 5
    httpallowed = 127.0.0.1(obligatoriu),porturile routerului vostru (ex:192.168.1.1-192.168.1.200 )
    httphideidleclients = 0
    httpreadonly = 1

    [cccam]
    C: dyndnsadress port user pass
    ( linii C fara argumente in coada, de tip "no","yes", { 0:0:2 } pentru ca nu stie sa interpreteze inca. Aceasta setare de limitare a hopurilor se face in alte fisiere.
    Atat pentru fisierul oscam.conf .

    Fisierul oscam.server .

    [reader]
    label = slot0
    enable = 1
    protocol = internal
    device = /dev/sci0
    services = pachetul din oscam.services ( ex:dolce baza )
    caid = caidul localului (ex:092F )
    boxid = stiti ce trebuie aici
    detect = cd
    mhz = frecventa dorita (ex:318 )
    cardmhz = frecventa dorita (ex:318 )
    ident =
    group = 1
    emmcache = 1,3,2
    ecmcache = 1
    lb_weight = 100

    Urmeaza reader-ele pentru liniile C introduse in oscam.config

    [reader]
    label = remote
    enable = 1
    protocol = cccam
    device = dyndnsadress,port (din linia C introdusa )
    account = user,pass (din linia C introdusa )
    services =
    inactivitytimeout = 0 (va puteti juca...0 sau 1, are legatura cu setarile globale )
    fallback = 0 (va puteti juca...0 sau 1, are legatura cu setarile globale )
    caid =
    ident =
    group = 1
    ecmcache = 1
    lb_weight = 100
    cccversion = 2.1.3 (versiunea cccam de la linia primita )
    cccmaxhops = 3 (maximul de hopuri dorite )
    ccckeepalive = 1
    cccdisableretryecm = 0
    cccdisableautoblock = 1
    updateinval = 240
    ndsversion = 0

    Aceste setari se fac pentru fiecare linie C introdusa in oscam.config .

    Fisierul oscam.user .
    Pentru linia N din boxul in care este cardul.
    [account]
    user = dreambox
    pwd = parola
    disabled = 0
    expdate =
    group = 1
    hostname =
    uniq = 0
    sleep = 0
    monlevel = 4
    au = 1
    services = numele pachetului din oscam.services (ex:dolce baza)
    caid = caidul localului (ex:092F )
    betatunnel =
    ident = identitatea caidului (ex;092F:000000 )
    cccmaxhops = 2
    keepalive = 1
    numusers = 0
    penalty = 0

    Pentru liniile N ce pleaca in alte servere:
    [account]
    user = user
    pwd = parola
    disabled = 0
    expdate =
    group = 1
    hostname =
    uniq = 0
    sleep = 0
    monlevel = 4
    au = remote
    services = pachetul din oscam.services (ex:dolce baza )
    caid = caidul lcardului (ex:092F )
    betatunnel =
    ident = identitatea caidului (ex:092F:000000 )
    cccmaxhops = 3
    keepalive = 1
    numusers = 0
    penalty = 0

    Si avem nevoie de inca un cont betatuneld pentru deschiderea posturilor sky germania din caid 1702.

    [account]
    user = local
    pwd = dreambox
    group = 1
    uniq = 0
    betatunnel = 1833.FFFF:1702
    keepalive = 1
    #CAID = 1702,1833,1830
    au = 0

    oscam.services,oscam.provid si oscam.srvid le gasiti pe forum sau le concepeti voi manual. Nu-i greu.
    Bafta!
    Au mai intervenit ceva modificari in fisiere ca urmare a noilor variante oscam.
    Au intervenit da ... doar ca tu ai acolo un ghiveci total ceea ce duce la un oscam foarte incarcat.
    Cu cat e mai aerisit cu atata merge mai bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top