Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default ProTV HD pe DIGI cablu ON

    La ora asta merge in Constanta .

    Si Sport.roHD idem
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    La ora asta merge in Constanta .

    Si Sport.roHD idem
    Adica
    Au fost candva off aceste 2 canale

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da.
    Pana aseara vedeam doar TvrHD,NatWildHD, NatGeogHD si DIGISportHD. Protv si sport.ro bezna "acest canal nu este autorizat ...."

    Inseamna ca iar au ramas de caruta flacaii de la cablu Constanta...
    Poate ca a pornit de la fulgere....era un nod pe undeva..
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Da.
    Pana aseara vedeam doar TvrHD,NatWildHD, NatGeogHD si DIGISportHD. Protv si sport.ro bezna "acest canal nu este autorizat ...."

    Inseamna ca iar au ramas de caruta flacaii de la cablu Constanta...
    Poate ca a pornit de la fulgere....era un nod pe undeva..

    Aceiasi situatie a fost in toata tara nu doar in Costanta la abonatii oficiali
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Da.
    Pana aseara vedeam doar TvrHD,NatWildHD, NatGeogHD si DIGISportHD. Protv si sport.ro bezna "acest canal nu este autorizat ...."

    Inseamna ca iar au ramas de caruta flacaii de la cablu Constanta...
    Poate ca a pornit de la fulgere....era un nod pe undeva..
    Nu a fost nici un o bezna, doar ca aceste 3 canale erau transmise in QAM 256 iar celelalte in QAM 64.
    Daca ati fi sunat la RDS la centru (Bucuresti) vi s-ar fi explicat cum trebuie scanat sa puteti prinde si respectivele canale.

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu a fost nici un o bezna, doar ca aceste 3 canale erau transmise in QAM 256 iar celelalte in QAM 64.
    Daca ati fi sunat la RDS la centru (Bucuresti) vi s-ar fi explicat cum trebuie scanat sa puteti prinde si respectivele canale.

    Cu toate ca, canalele erau scanate de catre receiverele Humax HD date de digi abonatii nu puteau avea acces la ele iti spun sigur asta, nu e vorba de modulatie aici.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Cu toate ca, canalele erau scanate de catre receiverele Humax HD date de digi abonatii nu puteau avea acces la ele iti spun sigur asta, nu e vorba de modulatie aici.
    Ti-am raspuns si dincolo : la scanare aceai channel scrambled sau low signal or low signal.
    La o scanare dupa indicatiile celor de la rds se deschideau canalele pe conserva de la ei.
    La mine pe placa dvb-c erau singurele canale in modulatie QAM 256 iar semanlul era undeva in 3 - 15 % dar mergeau perfect iar celelalte in modulatie QAM 64 cu semnal 95-100%.

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Ti-am raspuns si dincolo : la scanare aceai channel scrambled sau low signal or low signal.
    La o scanare dupa indicatiile celor de la rds se deschideau canalele pe conserva de la ei.
    La mine pe placa dvb-c erau singurele canale in modulatie QAM 256 iar semanlul era undeva in 3 - 15 % dar mergeau perfect iar celelalte in modulatie QAM 64 cu semnal 95-100%.

    Si eu ti-am raspuns dincolo. Daca vrei iti si argumentez de ce nu mergeau cele doua canale, dar cand ajung acasa, acolo am si screenshot-uri. Chiar nu are rost sa mai continuam.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Si eu ti-am raspuns dincolo. Daca vrei iti si argumentez de ce nu mergeau cele doua canale, dar cand ajung acasa, acolo am si screenshot-uri. Chiar nu are rost sa mai continuam.
    Cum drec imi poti argumenta cand eu le deschideam atat la mine cu palca dvb-c cat si la acest prieten cu Humax !?
    Bine zici ... nu are rost sa continuam, mai bine ai suna la rds si ai cere explicatii asa vei vedea ca acele canale mergeau doar ca erau altfel ridicate pe cablu.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ovidiu nu ai dreptate

    posturile au fost blocate de catre RCS, nu aveau acordul de la CNA, asa ca nu tine de 64 QAM sau 256 QAM !

    ca tu le prindeai pe pc cu placa dvb-c e altceva

    posturile erau codate, iar tu, cel mai probabil ai spart codarea Nagra 2 cu ajutorul unui soft !

    in mod legal nu aveai cum sa le prinzi pana ieri, pe Humax-ul oficial in nici un caz !

    de ieri s-au deblocat pentru toti abonatii oficiali !

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by catalinman View Post
    ovidiu nu ai dreptate

    posturile au fost blocate de catre RCS, nu aveau acordul de la CNA, asa ca nu tine de 64 QAM sau 256 QAM !

    ca tu le prindeai pe pc cu placa dvb-c e altceva

    posturile erau codate, iar tu, cel mai probabil ai spart codarea Nagra 2 cu ajutorul unui soft !

    in mod legal nu aveai cum sa le prinzi pana ieri, pe Humax-ul oficial in nici un caz !

    de ieri s-au deblocat pentru toti abonatii oficiali !
    Cu abonament la rds au mers si pe humax testat si privit de mai bine de o luna.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default farte tare

    Eu personal ii felicit .
    In sfirsit taicamiu poate sa vada pe ElCeDeUl lui HD toate canalele de care are nevoie in HD . Adica TVR si ProTV sport.ro etc.

    Pana una alta este un mare pas inainte pt detinatorii de TV mai noi.

    Pe de alta parte poate fac cumva si baga si HBO HD si eu zic ca atunci totul este super suficient.

    Cumva la ora asta daca mai adauga :

    - History care este in ROmana oricum
    - Eurosport HD care este si el in romana pe Satelit
    - Discovery subtitrat
    - HBO

    Cred ca daca fac astea ( cee ace nu cred ca este complicat tine doar de oamenii de acolo sa isi faca treaba nu e vorba de investitii sau ceva) pot sa spun cu mana pe inima ca 80% din abonati nu au nevoie sa schimbe providerul.

    Astazi as pune UPC dar pt ca nu au fotbal oameni la 50-60 ani care cei care au timp de stat in fata TV nu au nici un motiv sa schimbe.

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cu abonament la rds au mers si pe humax testat si privit de mai bine de o luna.

    Probabil este unul dintre putinii care au primit card N2 pentru receptorul HD asta e singura explicatie.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu cum sta digi cu semnalul in alte parti dar aici la mine cum e vreme urata cum nu mai vezi nimic la televizor

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Probabil este unul dintre putinii care au primit card N2 pentru receptorul HD asta e singura explicatie.
    Dupa cum ti-am spus si mai sus din prima nu a mers, a sunat in la rds in Arad si l-au pus sa sune la Bucuresti la centru ca ei nu stiu ... a sunat acolo si l-a pus sa mai scaneze odata pe QAM 256 astfel au pornit canalele.
    La mine la simpla scanare (blind scan pe 64QAM) nu le-a gasit decat pe QAM 256 - decodarea cu key de N2 de pe net sau din sharing de pe mosc de N2, partea interesanta e ca decodarea nu merge din sharing de pe carduri de N3 cu toate ca apar active caid-urile 1802 si 1880.
    Cineva mi-a spus ca ar folosi alte carduri de N3 pentru cablu diferite de cele de satelit.

    Iar cardul primit la Humax da e N2 - card albastru - ceea ce m-a mirat si pe mine...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top