Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default DvbViewer beta expired???

    Trec din una in alta chiar acum de CM 2010.
    Zilele trecute cartela Tvr nu a mai vrut sa faca au asa ca am cautat sa repar situatia.

    Intre timp am instalat si ultimul beta de DvbViewer ca sa activez shaders.

    Pentru a face au la cartela tvr am recurs la Uvce 5.01 prin care totusi sper pana la urma ca o sa fac update.
    Am pus uvce in plugins si nu nici pomeneala in meniul plugins ca celelalte pluginuri.L-am pus si in radacina si tot degeaba,nu il arata.

    Am pus Progdvb 6 si am pus Uvce in el,asta il vede,dar e dificil rau de tot ca program,foarte saracacios si un meniu de sec 18,ma refer la progdvb.
    Cand am dat sa scaneze,a scanat dar la final toate canalele mi le-a raportat ca lost.Am zis ca prost o mai fi cine il va mai deschide.
    Asa ca am dat sa dechid DvbViewerul si ce credeti...o ferestruca mica cu avertismentul Expired.

    In concluzie vreau sa stiu daca beta expira,daca pot face cumva sa mearga Uvce pe Dvbviewer,ca sa fac odata AUUUUUUUUUUUU.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stelux View Post
    Trec din una in alta chiar acum de CM 2010.
    Zilele trecute cartela Tvr nu a mai vrut sa faca au asa ca am cautat sa repar situatia.

    Intre timp am instalat si ultimul beta de DvbViewer ca sa activez shaders.

    Pentru a face au la cartela tvr am recurs la Uvce 5.01 prin care totusi sper pana la urma ca o sa fac update.
    Am pus uvce in plugins si nu nici pomeneala in meniul plugins ca celelalte pluginuri.L-am pus si in radacina si tot degeaba,nu il arata.

    Am pus Progdvb 6 si am pus Uvce in el,asta il vede,dar e dificil rau de tot ca program,foarte saracacios si un meniu de sec 18,ma refer la progdvb.
    Cand am dat sa scaneze,a scanat dar la final toate canalele mi le-a raportat ca lost.Am zis ca prost o mai fi cine il va mai deschide.
    Asa ca am dat sa dechid DvbViewerul si ce credeti...o ferestruca mica cu avertismentul Expired.

    In concluzie vreau sa stiu daca beta expira,daca pot face cumva sa mearga Uvce pe Dvbviewer,ca sa fac odata AUUUUUUUUUUUU.
    SoftCCCA + MDPlugins

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stelux View Post
    Trec din una in alta chiar acum de CM 2010.
    Zilele trecute cartela Tvr nu a mai vrut sa faca au asa ca am cautat sa repar situatia.

    Intre timp am instalat si ultimul beta de DvbViewer ca sa activez shaders.

    Pentru a face au la cartela tvr am recurs la Uvce 5.01 prin care totusi sper pana la urma ca o sa fac update.
    Am pus uvce in plugins si nu nici pomeneala in meniul plugins ca celelalte pluginuri.L-am pus si in radacina si tot degeaba,nu il arata.

    Am pus Progdvb 6 si am pus Uvce in el,asta il vede,dar e dificil rau de tot ca program,foarte saracacios si un meniu de sec 18,ma refer la progdvb.
    Cand am dat sa scaneze,a scanat dar la final toate canalele mi le-a raportat ca lost.Am zis ca prost o mai fi cine il va mai deschide.
    Asa ca am dat sa dechid DvbViewerul si ce credeti...o ferestruca mica cu avertismentul Expired.

    In concluzie vreau sa stiu daca beta expira,daca pot face cumva sa mearga Uvce pe Dvbviewer,ca sa fac odata AUUUUUUUUUUUU.
    Da versiunile beta expira, daca il ai cumparat oficial nu e nici o problema sa mergi si sa iti iei urmatorul beta de pe site-ul oficial.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da e cumparat,o sa ma pun pe treaba acum si cu Softccca si mdplugins.

    Va multumesc si am sa revin daca nu reusesc.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stelux View Post
    Da e cumparat,o sa ma pun pe treaba acum si cu Softccca si mdplugins.

    Va multumesc si am sa revin daca nu reusesc.
    Din graba am scris softcccam si trebuia SoftCSA.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da SoftCsa am gasit si am pus,cu MDplugins nu am gasit inca ceva concret ,e vorba de MDWrapper.dll?
    Desi mergeam pe un usb infinity,azi am reusit sa citesc cartela tvr si intr-un phoenix,am refacut totul de la zero,am facut un port tcp si adresa de local pe care le vede acum si acamd si wincsc....dar au tot nu am facut inca.

    A si era sa uit,am facut un folder MDPlugins in radacina dvb ca altfel nu vedea wincsc.
    Ce fisiere trebuie sa am in MDPlugins ca sa colaboreze su SoftCsa?

    Multumesc.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stelux View Post
    Da SoftCsa am gasit si am pus,cu MDplugins nu am gasit inca ceva concret ,e vorba de MDWrapper.dll?
    Desi mergeam pe un usb infinity,azi am reusit sa citesc cartela tvr si intr-un phoenix,am refacut totul de la zero,am facut un port tcp si adresa de local pe care le vede acum si acamd si wincsc....dar au tot nu am facut inca.

    A si era sa uit,am facut un folder MDPlugins in radacina dvb ca altfel nu vedea wincsc.
    Ce fisiere trebuie sa am in MDPlugins ca sa colaboreze su SoftCsa?

    Multumesc.
    In mdplugins se pun plugin-urile care nu le recunoaste direct in directorul plugins.
    Oricum e o prostie acel UVCE dar na ... fiecare face ce vrea.
    Posibilitati de citire a cardului de tvr sunt o gramada : acamd (setat corespunzator si bineinteles cititorul sa aiba si driverele bune instalate), newcs, oscam, gbox, mbox, camd3 - toate mergand perfect pe windows.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa fac au la card ,de citit il citesc si cu acamd si cu newcs,dar nu mai vrea sa decodeze.
    Vrioam cu UVCE pentru ca am cautat pe forum problema asta si cineva spune ca face face update intr-un minut.
    Problema acum e ca am instalat o gramada de pluginuri nefolositoare si sunt undeva pe langa rezolvare.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stelux View Post
    Vreau sa fac au la card ,de citit il citesc si cu acamd si cu newcs,dar nu mai vrea sa decodeze.
    Vrioam cu UVCE pentru ca am cautat pe forum problema asta si cineva spune ca face face update intr-un minut.
    Problema acum e ca am instalat o gramada de pluginuri nefolositoare si sunt undeva pe langa rezolvare.
    Iti spun eu ca esti undevsa departe de rezolvare.
    Cu newcs face sigur AU.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ovidiumarius - am frecat NewCS cu cardul TVR + Acamd si nu vrea sa faca update, il citeste dar degeaba... Sa inteleg ca gresesc undeva in setarile NewCS?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top