Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: DTH pensiune

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default DTH pensiune

    Pentru o pensiune cu 14 maxim 16 camere ( tot atatea televizoare ), mergand pe DTH DigiTV se poate utiliza un LNB Quattro si multiswitch 5x16 ducand din multiswitch cate un cablu la fiecare receiver ?
    Triax 1.1m + HH Moteck SG2100A

    KAON KSF100 - KaonTeam Firm BL2.1.9v4
    Dreambox DM500HD - Enigma 2


    Inverto - IDLB-TWNL40-ULTRA

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Binenteles.

  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ighen
    ....
    Sau 2 lnb-uri octo cu 2 antene,vezi cum iesi mai ieftin
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    BCN
    Posts
    853
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    Ighen
    ....
    Sau 2 lnb-uri octo cu 2 antene,vezi cum iesi mai ieftin
    ce propui tu e cea mai ieftina varianta...multiswitch-ul e mult mai scump.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default .

    Inca nu am ajuns sa vad cum e facuta casuta de aia nici nu m-am bagat la calcule inca. Dupa ce vad decid, de aia vreau sa stiu totul inainte ca sa pot sa-i prezint omului variantele si apoi decide cum vrea sa-si faca. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
    Triax 1.1m + HH Moteck SG2100A

    KAON KSF100 - KaonTeam Firm BL2.1.9v4
    Dreambox DM500HD - Enigma 2


    Inverto - IDLB-TWNL40-ULTRA

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai profi este cu multiswitch decat cu doua antene....

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am facut asa ceva cu Boom. LNB Quatro din care m-am ramificat cu cate un splitter sau chiar doua. Merge uns...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    mai profi este cu multiswitch decat cu doua antene....
    Nu intotdeauna este simplu sa montezi un multiswitch sus la antena: trebuie cutie etansa si 220V...
    Cu doua LNB-uri octo nu mai trebuie astea, si in plus nu mai este un consum permanent de 20-30W pentru multiswitch. Alegerea o face instalatorul in functie de conditiile locale.

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de obicei lnb-ul il poti pune de switch cu cabluri lungi de 4 - 5 M. eu asa am facut si merge bine, ca sa nu zic foarte bine.

    switchul si celelalte disequri le-am pus in pod, intr-o cutie speciala de switch de internet.

    nu cred ca distana dintre antena si pod, sau, ma rog, altceva sa fie mai mare de 4 M

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Brasov
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default .

    Si cam ce distanta maxima trebui sa fie intre LNB si multiswitch ? Ma refer ca lungime a cablurilor.
    Triax 1.1m + HH Moteck SG2100A

    KAON KSF100 - KaonTeam Firm BL2.1.9v4
    Dreambox DM500HD - Enigma 2


    Inverto - IDLB-TWNL40-ULTRA

  11. #11
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    mai profi este cu multiswitch decat cu doua antene....
    Pai si in LNB-urile octo sunt multiswitch-uri
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top