Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Clona Dm 500

    Am un soleron,Clona Dm 500 S,si pina mai acum vro 2 saptamini mi-a mers destul de bine sunt foarte multumit de el,dar de vro 2 saptamini imi tot cade semnalu cind schimb satelitul,si cu greu isi revine si asta numai daca scot cablu de semnal din el,in schim la disqc merge bine am observat ca are mici intarzieri dar merge...
    Daca am antena pe Astra19 Est si vreau sa mut antena pe Hotbird,cum am schimbat programul cum am pierdut semnalu.
    La inceput am crezut ca e HH-ul dar am testat cu alt Receiver si cu ala pot muta antena fara sa imi cada semnalu.
    Ce este de vina?
    Ce este ars?
    Multam pt Rsp
    Am schimbat mai multe imagini si tot asa face...
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Am un soleron,Clona Dm 500 S,si pina mai acum vro 2 saptamini mi-a mers destul de bine sunt foarte multumit de el,dar de vro 2 saptamini imi tot cade semnalu cind schimb satelitul,si cu greu isi revine si asta numai daca scot cablu de semnal din el,in schim la disqc merge bine am observat ca are mici intarzieri dar merge...
    Daca am antena pe Astra19 Est si vreau sa mut antena pe Hotbird,cum am schimbat programul cum am pierdut semnalu.
    La inceput am crezut ca e HH-ul dar am testat cu alt Receiver si cu ala pot muta antena fara sa imi cada semnalu.
    Ce este de vina?
    Ce este ars?
    Multam pt Rsp
    Am schimbat mai multe imagini si tot asa face...
    Daca ai DISEQC, el este de vina. Schimba-l.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Daca ai DISEQC, el este de vina. Schimba-l.
    Dar am testat si cu alt Dec si cu ala nu pierd semnalu,si nu am anulat Disequl,plus ca am motorul este Inaintea diseqului
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Daca ai DISEQC, el este de vina. Schimba-l.
    asta este ,sigur

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc la ambi pt rsp,dar azi am avut mai mult timp si am testat,am anulat complet Disequl si am pus direct la HH dar tot nu merge nu am semnal deloc,asa ca ramine numai decul de vina
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu alta sursa de proba la soleron, si vezi cum se comporta.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Incearca cu alta sursa de proba la soleron, si vezi cum se comporta.

    Sau cu alt motor...
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Multumesc la ambi pt rsp,dar azi am avut mai mult timp si am testat,am anulat complet Disequl si am pus direct la HH dar tot nu merge nu am semnal deloc,asa ca ramine numai decul de vina
    Am avut asemenea problema cu un soleron,la un H-H stab 120 vechi de 10 ani functiona perfect iar la un H-H strong cumparat din romania nu reusea sa-l duca. am trimis soleronul la timisoara si l-au schimbat, fara probleme.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc la toti pt ajutor,am un amic electronist cind am timp o sa il chem sa verificam sursa,si daca e necesar sa o reparam sau sa o modificam
    Toata stima celor care mi-au dat sugestii
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top