Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 171

Thread: Dolce "amar"

  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Angry Dolce "amar"

    ... s-a terminat pt cei la care cardul a facut AU(ora 18:11-la mine)...

  2. #2
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel si la mine dar ... l-am bagat in receptorul lor , update de soft si a pornit dar mi-a schimbat BOXID .L-am aflat cu NDSCam .

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    detalii?......
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este nevoie de 2 key de imperechere pt. a "porni" HDurile (si mai nou si SDurile) la Dolce

    Keya de imperechere care este situata in eeprom - ekpair
    Keya Hardware care e situata in Procesorul receptorului (familia Broadcom?!) - hwkey
    ultimul newcs contine in binarul sau deja aceste 2 stringuri deci tb. doar adaugate in newcs xml

    <ekpair>0000000000000000
    <hwkey>0000000000000000

    intrebarea e cum sa le extragi?
    cum scriptul de aflare din dump nu e public babeste vorbind e necesar a scoate flash romul si al citi cu jtag sau willem comparand dumpul inainte si dupa telef dat pt imperecherea (activarea) cardului
    Last edited by tehparadox; 1st July 2010 at 21:03.

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A luat-o din nou, pe CCcam, cu vechiul BK... dar ... cred ca totusi ne pasc zile negre...

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine nu merg canalele Euforia si National tv, mentionez nu am facut update la card in recul original,ca s-ar putea sa am o surpriza neplacuta si nu vreau sa risc deocamdata

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus card-ul in rec original si la National si Euforia zice : " Cardul de vizionare nu este autorizat pentru utilizarea lui in acest decodor" Interesant. Sa nu fie imperecheat numai pentru doua programe
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si nu ai sunat la romtelecom sa ii intrebi ce se intimpla?

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sifo View Post
    si nu ai sunat la romtelecom sa ii intrebi ce se intimpla?
    Poate vrei sa suni tu pentru el. Poate sifo(n)ezi ceva.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pina sa sun la romtelecom conserva dolce a inceput sa-si faca update de sw si au pornit toate programele sa vedem ce mai zice cardul acum pe alte cam
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  11. #11
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cde34 View Post
    Poate vrei sa suni tu pentru el. Poate sifo(n)ezi ceva.
    daca citeai topicul de la inceput ,vedeai ca am postat ca nu am curaj sa risc in a-mi bloca cardul sa nu mai mearga in share,macar inca 3 luni si dupa aia imi expira contractul si ma abonez la alt DTH daca nu mai merge dulce in share

  12. #12
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi cer scuze ca dau in off topic. si tot scuze imi cer ca nu am timp ca sa caut.
    cum pot da factory reset la un rec dolce?
    multumec pentru raspunsuri
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    imi cer scuze ca dau in off topic. si tot scuze imi cer ca nu am timp ca sa caut.
    cum pot da factory reset la un rec dolce?
    multumec pentru raspunsuri
    Da chiar, e foarte greu sa cauti in meniu, un meniu tare stufos ... iti zic eu 100% din telecomanda.

  14. #14
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Da chiar, e foarte greu sa cauti in meniu, un meniu tare stufos ... iti zic eu 100% din telecomanda.
    cu tot respectul...am cautat si nu am gasit. poate sunt batut in cap.
    oricum multumesc de raspuns.

    receptorul nu este al meu si e ceva "nou" pt mine. nu sunt familiarizat cu el.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    majoritatea care au citit din flash bk,rsa,polonezi,spanioli,nordici..etc.....
    au folosit scula asta care,are mai multe adaptoare de flash!
    cu aceiasi scula au scos si din boxurile nedes viasat ptru HD
    http://es.farnell.com/phyton/chippro...2-0/dp/1695671

    pune-ti mai multi bani la gramada si unu mai entelegent in manareala de receptoare sa scoata la toti care au pus bani

    sunt pdf in link cu tipurile de procesoare&flash.
    vedeti suporta?
    si pagina oficiala: http://www.phyton.com/
    http://www.phyton.com/htdocs/device_.../cp_plus.shtml
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top