Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Angry Ajutor Echosmart 792 Lan + Card Focus

    Am un receptor Echosmart 792 Lan cu soft 3.77 magic si un card Focus Sat activat cu succes in receptor dupa reincarcare cu carteluta de incarcare si SMS.
    Toate bune si frumoase deschide canalele de focus fara nici o problema dar in max 5 minute totul ingheata si apare canal codat. Din acel moment nu mai vrea sa deschida nici un canal de Focus. Pentru a avea imagine din nou trebuie restartat receptorul. Dupa care totul se repeta adica iar se blocheaza in 5 minute.
    Mentionez ca am incercat vreo 4 softuri 3.47, 3.65, 3.71, si nimic apare acelasi fenomen de blocare dupa 5-10 minute.
    Am setat inclusiv din meniu+9236, meniu+9231 tipul cardului si prioritatea lui (conax first) si nici o imbunatatire cu nici un soft din cele mentionate.

    Are cineva vreo solutie la aceasta problema?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by toyofun View Post
    Am un receptor Echosmart 792 Lan cu soft 3.77 magic si un card Focus Sat activat cu succes in receptor dupa reincarcare cu carteluta de incarcare si SMS.
    Toate bune si frumoase deschide canalele de focus fara nici o problema dar in max 5 minute totul ingheata si apare canal codat. Din acel moment nu mai vrea sa deschida nici un canal de Focus. Pentru a avea imagine din nou trebuie restartat receptorul. Dupa care totul se repeta adica iar se blocheaza in 5 minute.
    Mentionez ca am incercat vreo 4 softuri 3.47, 3.65, 3.71, si nimic apare acelasi fenomen de blocare dupa 5-10 minute.
    Am setat inclusiv din meniu+9236, meniu+9231 tipul cardului si prioritatea lui (conax first) si nici o imbunatatire cu nici un soft din cele mentionate.

    Are cineva vreo solutie la aceasta problema?
    Pune cardul pe un cam Conax s-au un receptor Kaon de la Focussat.

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by toyofun View Post
    Am un receptor Echosmart 792 Lan cu soft 3.77 magic si un card Focus Sat activat cu succes in receptor dupa reincarcare cu carteluta de incarcare si SMS.
    Toate bune si frumoase deschide canalele de focus fara nici o problema dar in max 5 minute totul ingheata si apare canal codat. Din acel moment nu mai vrea sa deschida nici un canal de Focus. Pentru a avea imagine din nou trebuie restartat receptorul. Dupa care totul se repeta adica iar se blocheaza in 5 minute.
    Mentionez ca am incercat vreo 4 softuri 3.47, 3.65, 3.71, si nimic apare acelasi fenomen de blocare dupa 5-10 minute.
    Am setat inclusiv din meniu+9236, meniu+9231 tipul cardului si prioritatea lui (conax first) si nici o imbunatatire cu nici un soft din cele mentionate.

    Are cineva vreo solutie la aceasta problema?
    satarile sunt corecte numai ca softul nu raspunde la ce setezi tu

    incearca cu 3.44 parca acolo s-a mai remediat ceva la prioritatile de la menu+9236 ...dupa nu stiu ce sa zic ca nu am mai avut aparatul
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc si revin cu detalii.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by toyofun View Post
    Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc si revin cu detalii.
    Unde sunt detaliile? Ceva concret? Ai ajuns la ceva rezultat?
    Am aceeasi problema, am incercat toate softurile si setarile posibile , dar tot nu merge!
    O fi oare ceva in transmisia de la F***S, ceva algoritm sa recunoasca ca nu e receptorul dedicat?Tare sunt curios si rog pe cei care au dat de aceasta belea sa povesteasca daca au reusit sa pacaleasca Echo 791!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
    Pune cardul pe un cam Conax s-au un receptor Kaon de la Focussat.
    incearca si cu meniul v3.71_release_7x1

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=danitv;918566]incearca si cu meniul
    quote]v3.73_7x1.bin

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    URA!
    Se pare ca am rezolvat problema cu v3.54_7x1_homeshare.rar !Functioneaza deja de 3 ore fara nicio intrerupere!

    Download de aici:

    http://www.crosat.us/upload/index.ph...pany&offset=50

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by technocom View Post
    URA!
    Se pare ca am rezolvat problema cu v3.54_7x1_homeshare.rar !Functioneaza deja de 3 ore fara nicio intrerupere!

    Download de aici:

    http://www.crosat.us/upload/index.ph...pany&offset=50
    Adica vrei sa spui ca softu asta de 7x1 merge pe 792 lan?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Vorbeam de 792 lan iar softul 7x1 este pretabil la receptoarele 771, 791 de aceea am intrebat daca merge.

    Am descoperit care era problema:
    Cardul nu are subscriptie pe anul 2010
    CAID card 0b00
    CAID actual Focus 0b20
    Deci nu are CAID corect

    Stie cineva cum se poate face schimbarea CAID? in afara de a baga cardul in receptorul oficial?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top