Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation cccam 2.1.4 - 0 clienti

    De cateva zile cand execut plugin-ul cccaminfo constat ca am 0 clienti conectati, in conditiile in care localul functioneaza si sharing-ul functioneaza, deci ceva blocheaza conectarea partenerilor mei de schimb la serverul meu. Dupa reboot totul revine la normal. Care ar fi cauza? Placa de retea de dm800 a obosit? Router-ul poate sa blocheze schimbul? Versiunea de cccam 2.1.4 pe care o folosesc?
    Astept pareri din partea celor care au mai intampinat problema respectiva.
    Mentionez ca folosesc OoZooN 1.6 in flash si Gemini2 5.0 in usb stick si se intampla la fel cu ambele imagini.

    Multumesc.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    De cateva zile cand execut plugin-ul cccaminfo constat ca am 0 clienti conectati, in conditiile in care localul functioneaza si sharing-ul functioneaza, deci ceva blocheaza conectarea partenerilor mei de schimb la serverul meu. Dupa reboot totul revine la normal. Care ar fi cauza? Placa de retea de dm800 a obosit? Router-ul poate sa blocheze schimbul? Versiunea de cccam 2.1.4 pe care o folosesc?
    Astept pareri din partea celor care au mai intampinat problema respectiva.
    Mentionez ca folosesc OoZooN 1.6 in flash si Gemini2 5.0 in usb stick si se intampla la fel cu ambele imagini.

    Multumesc.
    Incearca un update la dyndns.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce te convingi ca la dyndns e totul ok, verifica IP-ul pe care il are dreamul in LAN-ul tau, apoi portforward-ul catre IP-ul respectiv.

    Daca toate astea sunt corecte, atunci intra cu telnet in dream, da-i kill la cccam si reporneste-l in terminal cu optiunea -dv
    Urmareste acolo ce se intampla si ce erori apar.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai IP dinamic, monitoreaza daca iti pica conexiunea - si romtelefon cu adsl si cei cu pppoe iti vor da alt ip la reconnect, astfel ca updateul de dyndns are nevoie sa fie relativ frecvent.

    inadyn folosesti pe ruter sau pe dream? daca faci updateul de pe dream, incearca sa-l treci pe ruter (sau sa configurezi din webinterface)
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aloca MAC-ul(dreamboxului) in router unui IP anume , fa update la DNS , restart toata hardughia ...router , dreambox , cccam si ce mai ai pe acolo si nu vei mai avea probleme ...baga in router sa faca verificare zilnica la restart ce DNS are ip...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default 78473.54

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    De cateva zile cand execut plugin-ul cccaminfo constat ca am 0 clienti conectati, Placa de retea de dm800 a obosit?
    Astept pareri din partea celor care au mai intampinat problema respectiva.
    Mentionez ca folosesc OoZooN 1.6 in flash si Gemini2 5.0 in usb stick si se intampla la fel cu ambele imagini.
    Ai cumva peste 30 linii C In acest caz, iti recomand sa pui dm800 pe wlan.

    Testeaza printre altele Dream Elite 1.3C ,( evita ultima versiune 1.33 nu porneste Cccam daca ai Oozoon in flash ), sigur o sa-ti placa...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    De cateva zile cand execut plugin-ul cccaminfo constat ca am 0 clienti conectati, in conditiile in care localul functioneaza si sharing-ul functioneaza, deci ceva blocheaza conectarea partenerilor mei de schimb la serverul meu. Dupa reboot totul revine la normal. Care ar fi cauza? Placa de retea de dm800 a obosit? Router-ul poate sa blocheze schimbul? Versiunea de cccam 2.1.4 pe care o folosesc?
    Astept pareri din partea celor care au mai intampinat problema respectiva.
    Mentionez ca folosesc OoZooN 1.6 in flash si Gemini2 5.0 in usb stick si se intampla la fel cu ambele imagini.

    Multumesc.
    Problema rezolvata. Multumesc pentru sfaturi.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan13 View Post
    Problema rezolvata. Multumesc pentru sfaturi.
    pai... si nu ne dezvalui si noua care a fost misterul? care a fost buba

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    pai... si nu ne dezvalui si noua care a fost misterul? care a fost buba
    Nu stiu care a fost cauza, dar am procedat in felul urmator:

    1. Am activat optiunea Update dyndns in router;
    2. Ip fix pentru toate device-urile conectate la router ( dm800, pc, mediaplayer wd, s.a);
    3. Imaginea Dream Elite BH 1.3 in flash si Gemini2 5.0 in usb stick cu meoboot ( pe care o folosesc);
    4. Revizuit si redus nr. de reshare in cccam.cfg.
    5. Reboot general ( rooter, dm800, etc ).

    Dupa mai bine de 2 zile de la operatiune nu mai am probleme.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top