Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 Dreamboxuri legate?

    Salutare

    cum pot sa leg doua dreamboxuri?
    Am unul linga router in share,configurat,celalalt intr-o alta camera prin Wlan.
    Am deschis port la IP celuilalt din alta camera si am pus aceeasi cfg cccam ,dar imi merge tot agatzat,mai nimic,doar daca opresc celalalt atunci imi merge bine.
    Avetzi idee ce as putea imbunatatzi?
    Multzumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Arrow 2 x dm

    Dupa cum spui tu ai 2 dm si acelasi cccam.cfg pe amandoua in acelasi timp.
    Aici este buba, unul dintre ele fa-l client la celalalt care ramane server.
    ATENTIE: la client pierzi un hop!

    Cu Stima,
    Disat
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi cccam.cfg aici e greseala ...

    Daca in celalalt nu ai un local atunci foloseste-l ca client doar pune-i o linie de la primul dreambox si atat (vei vedea doar hop2 dar ce conteaza si hop2 merge bine )...sau pune liniile ce nu le folosesti in primul dream .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default multzumire

    Am sa incerc sa-i pun o linie de la server cu celalalt DM,dar nu conteaza ca are acelasi dyndns?

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Am sa incerc sa-i pun o linie de la server cu celalalt DM,dar nu conteaza ca are acelasi dyndns?

    faci pe local..

    dm1, serverul, faci o linie F: dm2 parola2

    iar pe dm2 pui doar o linie C : iplocal(192...) port dm2 parola2, in Cccam.cfg

    n are treaba cu dns ul
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar ma gandeam la o chestie, merge oare daca schimbi MAC-ul la un DM, sa fie la fel ca cel da la primul, si pe retea sa figureze ca e doar 1 singur DM. Si sa pui o parte din linii pe primul, o parte pe celalalt si sa functioneze ca 1 server ambele. Oare este posibil asa ceva? Desi nu prea as crede.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  7. #7
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Solutia data de mark21 merge perfect la mine - DM800 server, DM7025 client (wireless). nici un freeze, nimic.
    Ideea e ca intre cele doua dreamuri sa mergi pe ip-ul intern al retelei, fara sa mai iesi pe dyndns.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Chiar ma gandeam la o chestie, merge oare daca schimbi MAC-ul la un DM, sa fie la fel ca cel da la primul, si pe retea sa figureze ca e doar 1 singur DM. Si sa pui o parte din linii pe primul, o parte pe celalalt si sa functioneze ca 1 server ambele. Oare este posibil asa ceva? Desi nu prea as crede.
    daca au acelasi mac nu o sa se conecteze la router ambele
    si apoi daca imparti liniile intre cele doua ce rost mai are, merge sa faci asta si cu mac-uri diferite
    poti sa incerci sa te convingi cum sta treaba


  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default multzumire

    am reusit cu varianta din server am pus o linie pentru DM2 si functzioneaza deci in Dm2 doar linia primita de la server si se misca foarte bine.
    Multzumesc pentru ajutor.

  10. #10
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ambele pot fi si client si server daca folosesc porturi diferite pentru cccam.

  11. #11
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu mentiunea ca daca in al doilea nu ai card local sau alte linii cu reshare n-are nici un sens sa-l faci server.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania-Brasov
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    Chiar ma gandeam la o chestie, merge oare daca schimbi MAC-ul la un DM, sa fie la fel ca cel da la primul, si pe retea sa figureze ca e doar 1 singur DM. Si sa pui o parte din linii pe primul, o parte pe celalalt si sa functioneze ca 1 server ambele. Oare este posibil asa ceva? Desi nu prea as crede.
    de ce sa te chinui sa schimbi Mac adres,cind poti foarte bine sa iei linia c a unui client din server si sa o pui in al 2 lea receiver ,lasind linia f in server si asa ai o linie (sau cite vrei tu ) in al 2lea fara sa pierzi nici un hop

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e foarte simplu, cu s-a mai zis mai sus.

    din primul dream in care ai cartela locala, iei liniile C si le pui in al doilea receptor.
    liniile F le lasi unde ai local, pentru share.
    ambele dreamuri ies printr-un singur ip, deci, cu cei care ai share facut, ei te vad ca pe un singur server.

    bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top