Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Arrow blocaj imagine dolce pe dreambox

    salut ,am o problema cu canalele de dolce se blocheaza imaginea citeva secunde pe urma isi revine,imaginea pe dream e gemini 4.70,si cccam 2.14,de unde poate fi problema.
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    salut ,am o problema cu canalele de dolce se blocheaza imaginea citeva secunde pe urma isi revine,imaginea pe dream e gemini 4.70,si cccam 2.14,de unde poate fi problema.

    ecm time prea mare.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    ecm time prea mare.
    cit ar trebui sa fie
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    cit ar trebui sa fie

    Sub 0.400 sau mai bine sub 0.350 ms constant.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este singurul provider unde trebuie ca timpul sa fie sub 0,4 s. Eu am incercat in toate felurile ca sa scot timpul mai mic dar nu reusesc si imi face freez cam des. Cred ca totul tine de providerul de INTERNET si nu ai ce face.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema tine de linie,trafic prea mare,uite eu de ex am o linie de la un prieten si sant eu si inca 10 peers si merge de parca am eu cardu in receptor,in schimb cand e off nu am ce face am selectat celelalte lini cu dolce unde am ping u cel mai mic

    si nu e singuru provider,tot ce e nds are acelasi simptom
    Last edited by iooon; 30th June 2010 at 12:20.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    problema tine de linie,trafic prea mare,uite eu de ex am o linie de la un prieten si sant eu si inca 10 peers si merge de parca am eu cardu in receptor,in schimb cand e off nu am ce face am selectat celelalte lini cu dolce unde am ping u cel mai mic

    si nu e singuru provider,tot ce e nds are acelasi simptom
    Sincer la Sky It sau UK nu prea am probleme fiindca ECM este acceptat pana la 0,6 s, rar cand imi face un freez. Dar la Dolce ma face cu nervii, imi face la greu freezuri. Am lasat si numai 1 linie cu cel care are Dolce, fara restul si degeaba. Am lasat mai multe linii de DOlce, restul le-am oprit, degeaba, la fel face freez. Ce sa mai incerc ca nu mai am ce, doar sa schimb ISP-ul, dar asta nu o voi face fiindca nu am alta alternativa.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema se va rezolva foarte curand...cand Dolce n-o sa mai mearga deloc in sharing! Si deja sunt semne...Euforia nu se mai deschide in share.
    Cipy

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine nu se mai deschide national tv ,pe dolce
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da...incepand de astazi nici National TV nu se mai deschide. Probabil zilnic vom avea parte de astfel de "surprize" pana vor termina cu toata grila.
    Cipy

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Dolce nu ma uit aboslut deloc asa ca nu plang dupa el, dar sincer eu cred ca se va rezolva problema. Asa a fost si cu Sky It. Asa ca stati linistiti. Dar pe conservele lor merg aceste canale?
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  12. #12
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da dar nu uita interesu ptr sky si cel ptr dolcedaca am sti sa ne rezolvam singuri problemele atunci da poti avea sperante insa cum doar gura e de noi si asteptam sa pice de sus.........daca dolce intradevar ia masuri antishare atunci mai avem de asteptat doar daca avem norocu ca aceasta masura sa se nimereasca rezolvarea ei din problemele altor provideri

  13. #13
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce am observat e ca pe cardul de Dolce nu prea mai intra EMM... Blocajele acelea sunt de la frecventa prea mare data cardului.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ati incercat cu OSCam OSCam citeste Sky IT cu ecm de ~120ms.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  15. #15
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo, canalele alea 2 National si Euforia... mai sunt in grila Dolce? Ca, din cate stiu Dolce vrea sa se debaraseze de ele.
    Ecm in cccam cu clock la 3 Mhz e intre 0,99-0,104 ms. Freezurile pot aparea de la: frecventa prea mare, setarea proasta sau supraincarcarea cccamului, trafic urias.
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top