Două mari case de pariuri din Anglia au luat o decizie interesantă şi au "validat" golul lui Lampard, deşi această atitudine le scoate bani din buzunar. Astfel, Ladbrokes a anunţat că va plăti pariurile de tip "Hurst", pariuri cu referire la celebrul gol al atacantului ce a decis finala din 1966. Cine a mizat înainte de CM din Africa de Sud că un jucător englez va înscrie după ce balonul va lovi şi transversala, s-a ales acum cu o sumă de 10 ori mai mare.

O altă casă de pariuri care a validat reuşita lui Lampard a fost William Hill. Agenţia engleză a plătit toţi pariorii care mizaseră pe un gol înscris de mijlocaşul englez la CM, la o cotă de 3.33.

"Chiar şi Sepp Blatter (preşedintele FIFA, n.r) ştie că golul lui Lampard a fost regulamentar, aşa că am început deja să plătim pariorii care au mizat pe un gol al său", a declarat Graham Sharpe, purtătorul de cuvânt al agenţiei Hill. Sharpe a mai spus că decizia de a plăti aceste pariuri va costa William Hill o sumă de peste 100.000 de lire sterline
http://www.realitatea.net/golul-lui-...ri_720659.html