Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation sharing intre dream si skystar

    salut am un dreambox si as vrea sa dau o linie la cineva cu skystar,am instalat hadu cccam dar nu se conecteaza la server ,apare conecting si dupa un timp stopet,stie careva setarile bune pe care sa le pot face atit in dreambox cit si in hadu,multumesc
    Last edited by marianneamtu; 28th June 2010 at 06:40.
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Descarcati plugin-ul Hadu si amindoua file gasite in RAR le puneti in folderul Plugin din programul care il folositi.ProgDVB,AltDVB,etc...
    Deschideti file .ini cu notepad++ sau BlocNote si scrieti datele care trebuie.

    [Serv_un nume la serverul vostru dorit]

    Server=CCCam:MyServer.com:12000: 0 :MyUsername:MyPassword

    My server= puteti scrie hostul vostru sau daca vreti sa va conectati direct pe dreambox, scrieti ip-ul de dreambox

    12000= este portul vostru folosit la DM sau puteti sa il schimbati cu ce port aveti voi

    0 = ramane asa nu il schimbati cu nimica caci asta va permite sa primiti toate cardurile din dreamsau de serverul conectat

    My user= un nume dorit

    Mypassword= un password dorit

    : = nu vor fi modificate sau sterse trebuie sa le lasati asa unde sant ele asezate

    Si asa va arata linia voastra

    [Serv_dream500s]
    Server=CCCam:blablabla.dyndns.org:12000:0:johnny:1234567

    Active=1


    linia trebuie scrisa sub Cuvantul din file.ini
    UseTT=0
    se lasa un spatiu liber si se scrie numele serverului si linia dupa care se lasa iarasi un spatiu liber si se scrie cuvantul Active=1

    Se salveaza si Hadu este gata pentru Progdvb, dar nu uitati ca nu sa terminat.Acuma se merge la DCC si se deschide in dream si unde avem CCCam.cfg scriem Clientul. F: johnny 1234567
    Acuma totul e gata se da drumul la Progdvb si mergem la obtiune plugin si dam click pe Hadu/Monitoring si va aparea conexiunea .
    De recomandat pentru a nu avea probleme in caz ca nu se conecteaza cu hostul vostru,folositi IP-ul de la dreambox in loc de host si in acest fel va conectati pe dreamul vostru. Asta doar in cazul unei retele locale. Altminteri trebuie sa va faceti un cont dyndns... Bafta!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Descarcati plugin-ul Hadu si amindoua file gasite in RAR le puneti in folderul Plugin din programul care il folositi.ProgDVB,AltDVB,etc...
    Deschideti file .ini cu notepad++ sau BlocNote si scrieti datele care trebuie.

    [Serv_un nume la serverul vostru dorit]

    Server=CCCam:MyServer.com:12000: 0 :MyUsername:MyPassword

    My server= puteti scrie hostul vostru sau daca vreti sa va conectati direct pe dreambox, scrieti ip-ul de dreambox

    12000= este portul vostru folosit la DM sau puteti sa il schimbati cu ce port aveti voi

    0 = ramane asa nu il schimbati cu nimica caci asta va permite sa primiti toate cardurile din dreamsau de serverul conectat

    My user= un nume dorit

    Mypassword= un password dorit

    : = nu vor fi modificate sau sterse trebuie sa le lasati asa unde sant ele asezate

    Si asa va arata linia voastra

    [Serv_dream500s]
    Server=CCCam:blablabla.dyndns.org:12000:0:johnny:1234567

    Active=1


    linia trebuie scrisa sub Cuvantul din file.ini
    UseTT=0
    se lasa un spatiu liber si se scrie numele serverului si linia dupa care se lasa iarasi un spatiu liber si se scrie cuvantul Active=1

    Se salveaza si Hadu este gata pentru Progdvb, dar nu uitati ca nu sa terminat.Acuma se merge la DCC si se deschide in dream si unde avem CCCam.cfg scriem Clientul. F: johnny 1234567
    Acuma totul e gata se da drumul la Progdvb si mergem la obtiune plugin si dam click pe Hadu/Monitoring si va aparea conexiunea .
    De recomandat pentru a nu avea probleme in caz ca nu se conecteaza cu hostul vostru,folositi IP-ul de la dreambox in loc de host si in acest fel va conectati pe dreamul vostru. Asta doar in cazul unei retele locale. Altminteri trebuie sa va faceti un cont dyndns... Bafta!
    spunemi te rog in dream la linia c se pune ceva, sau decit linia f
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C la hadu,F in dream

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    C la hadu,F in dream
    am reusit,dar acum am alt problema mi se blocheaza dreamu care sa fie problema
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top