Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Hadu plugin

    Am instalat pana la urma placa skystar 2 si am pus Progdvb cu haducam. Am facut setarile si a mers bine in prima zi. A doua zi insa nu mai vrea sa imi deschida nici un program codat. Iata cum zice la carte...

    daca stiti vreun remediu ceva... thanks
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi cu altdvb e mai stabil sau o versiune mai veche de progdvb pana in 6

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca vad bine vroiai Cinestar, ala nu mai e codat in N2...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu. Eu am vrut sa vad daca merge in share. Nu am incercat niciodata. Chiar si pe alte canale codate tot asa face. Si cum am zis il facusem sa mearga.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Stiu. Eu am vrut sa vad daca merge in share. Nu am incercat niciodata. Chiar si pe alte canale codate tot asa face. Si cum am zis il facusem sa mearga.
    Poate nu ai drept de reshare la acel provider... ai testat si alti provideri?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat tot ce se putea incerca pe Intelsat /Thor... Totusi mergea pe UPC si Digi. Si unele de pe Telenor. Vroiam doar sa pot testa care cum merge. Si am plus placa doar pentru feedul care transmitea The big Four.

  7. #7
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fly,cel mai stabil,dupa mintea mea binenteles

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top