Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: S2-Emu1.19

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default S2-Emu1.19

    Ar fiaparut S2-Semu 1.19 cu Passwort (cod) unde se poate gasi ..........
    Multumesc

  2. #2
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    eu cred ca e un fake.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default S2-Emu1.19

    Si mie-mi lipseste parola "Ginion"

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default S2-Emu1.19

    Atunci sa mai asteptam

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o versiune oficiala by Mars de s2emu nu a aparut cu parole sau alte chestii....e un mare fake!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus S2emu 1.19 aici: http://IVS.cjb.net

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default S2-Emu1.19

    O fi el S2-Emu1.19 .............=1.18 sau am pierdut eu startul
    merci

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Romania
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by RDSLink
    Am pus S2emu 1.19 aici: http://IVS.cjb.net
    Functioneaza la cineva? La mine.... negru
    1.8 AL Offset + T90 + invacom + inverto + VuDuo2 + DM800HDse clone

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi nu intelegeti ca nu e opera lui Mars uitati-va la data fisierului si de cine e modificat si va veti lamuri ca e un mare FAKE!
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu functioneaza...asa l-am primit...Daca era vorba de el l-am pus acolo...

  11. #11
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atata timp cat nu apare versiunea facuta de Mars,n-are rost sa copiati alte fisiere.Sunt fake.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pankota City
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine merge cu Alt-DVB dar nu vad nici o diferentza. singurul lucru e ca-mi consuma 20-30% mai mult din procesor.
    ex. eurosport 2 merge acum la 70-80 %... nu se sacadeaza nimic dar daca pornes internet explorer sau altceva merge greu.
    My PC: AMD Athlon XP @ 1466 MHz, Motherboard: Matsonic, Chipset: VIA KT266 (A), 384 MB @ 133 MHz (SDRAM), 3x HDD = 320 GB, 256 MB nVIDIA GeForce 5700 (DDR2), DVD-RW (LG), SkyStar 2 (v2.3), 17” CRT Monitor, etc.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default S2emu

    Este aici:

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...TAR%202%20ZONE

    dar la mine nu merge sau nu ma descurc.... are si 2 fisiere .txt


    Poate sa incerce cineva?

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu va calmati daca acele "modificari" in softcam erau folositoare nu credeti ca aparea pana acum un softcam gata preparat pe uploaduri?
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pankota City
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci, care e faza pana la urma cu versiunea noua de S2Emu? E bun de ceva?
    Mare diferenta n-am gasit pana acum.

    Dupa o restartare s-a rezolvat si problema cu procesorul, acum merg programele la 20-30%. Cele care solicita mult procesorul nu folosesc mai mult de 50-60% din procesor (cu Alt-DVB).

    Am asteptat atata dupa o versiune noua de S2Emu si tot nu e mare diferenta, poate procesorul, dar nici inainte nu mergea greu cu Alt-DVB.
    Ce mai stie altceva noua versiune?
    My PC: AMD Athlon XP @ 1466 MHz, Motherboard: Matsonic, Chipset: VIA KT266 (A), 384 MB @ 133 MHz (SDRAM), 3x HDD = 320 GB, 256 MB nVIDIA GeForce 5700 (DDR2), DVD-RW (LG), SkyStar 2 (v2.3), 17” CRT Monitor, etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top