Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Resuscitare_lazer_star_jtag

    Va salut ,

    va rog frumos sa ma ajutati sa aduc la viata un lazer star caruia i se mai aprinde ledul pe panoul frontal (culoare portocalie nu verde) ; am incercat cu un jtag simplu cu rezistente si cu unul cu CI 74...244 dar mereu imi da eroarea "error reading from ird dcu peek" ;am gasit postat asta : * Eroarea "error reading from ird dcu peek" apare pt ca procesorul nu este pus in service mode si ca urmare flash-ul nu este disponibil.Urmareste in pozele din arhiva cum se pune procesorul in scurt (pin 115) cu rezistenta de 1k * !?
    Nu gasesc acele poze si nu stiu cum sa fac!
    Am incercat si cu wall.exe (erase flash , program flash ) apoi cu jkeys dar mereu aceeasi eroare "error reading from ird dcu peek" !?
    Va rog mult daca se poate ... .
    Multumesc !

  2. #2
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    alta placa de baza .. sau alt receptor .... da un pm daca ai nevoie de receptor orice tip...
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Please ... Help me !

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default multumesc !

    Quote Originally Posted by emilix44 View Post
    am incercat si mesajul este :

    Init JTAG
    IDCODE : 1D405041
    CPU : STi5518
    Fail DCU, Please Restart or Reset CPU Box


    eu cred ca tot din cauza procesorului ca nu este pus in ''service mod'' !
    nu stiu , asta e ... e greu ... da mai sper ca totusi ...
    multumesc mult !

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai incearca cu SKYMAX_up1.3 sau 2.2

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Acelasi mesaj

    Quote Originally Posted by emilix44 View Post
    Mai incearca cu SKYMAX_up1.3 sau 2.2
    am incercat ... si acelasi mesaj

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mesajul: Init JTAG
    IDCODE : 1D405041
    CPU : STi5518
    Fail DCU, Please Restart or Reset CPU Box

    ....dupa multe incercari am reusit cu jtag_up la un lazer 2003 fta si Starsat.SR_X_1500DSuper_MKII care are flash 2M.

    Bafta...!

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default o bere rece !

    Quote Originally Posted by emilix44 View Post
    La mesajul: Init JTAG
    IDCODE : 1D405041
    CPU : STi5518
    Fail DCU, Please Restart or Reset CPU Box

    ....dupa multe incercari am reusit cu jtag_up la un lazer 2003 fta si Starsat.SR_X_1500DSuper_MKII care are flash 2M.

    Bafta...!
    multumesc mult emilix44 ... o sa incerc mereu ... sper sa reusesc (am ramas dator o bere) !
    numai bine !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default DCU fail , .....

    mi-a albit parul , tot nu vrea !

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default Apare : ,,Boot'' sau ,,Error0'' sau ,,- - - -''

    dupa sute de restartari de la butonul din spate , are momente cind pe display imi apare ,,cu verde'' : ,,Boot'' sau ,,Error0'' sau ,,- - - -'' .
    va rog ajutati-ma sa incerc si varianta cu ,,procesorul in scurt" ?

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Arunca-l Da un anunt la shop si cumpara un rec FTA cu cateva zeci de lei ....

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Arunca-l Da un anunt la shop si cumpara un rec FTA cu cateva zeci de lei ....
    vroiam pur si simplu sa vad daca se mai poate aduce la viata!
    oricum , multumesc pentru sfat !

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca Lazeru are probleme cu sursa,incearca sa schimbi sursa macar temporar poate reusesti.

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La faza asta ,,Boot'' sau ,,Error0'' sau ,,- - - -'' ai multe sanse cu PCLink2.5 si firm original.

    La PCLink2.5 (Administrator Login pass:newtv) bifezi Software+data+loader.

    Upgrade si imediat on de la butonul din spate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top