Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default In sfarsit, UNLOCK-ul mult asteptat pt iPhone, 3.1.3 si 4.0

    Asa cum multa lume a fost atinsa de nenorocirea cu unlock-ul, ma gandesc ca poate intereseaza pe careva de pe aici cum sa deblocheze de pe retea "blestemata" de 3.1.3 si chiar noul 4.0, toate baseband-urile de la 04.26.08 pina la 05.13.04.

    De ce aveti nevoie? Practic de nimic, doar un iPhone blocat pe orice retea, se face in felul urmator!
    1. porniti cydia
    2. adaugati la surse: repo666.ultrasn0w.com (atentie, la sn0w este un zero nu o)
    3. faceti update la toate pachetele din cydia
    4. cautati cu search "ultrasn0w 0.93"
    5 instalati-l si apoi face restart automat.
    6. GATA, merge orice cartela acum!

    Atentie, la telefoanele aduse din USA blocate pe AT&T se va dezactiva neaparat 3g inainte de unlock.

    Verificat pe 3g, 3gs new bootrom.




    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    450
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e ok pe 3GS 3.1.3..Fain
    ....

  3. #3
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ! Si jailbreakul pe 4.0 cum il faci ?
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  4. #4
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ruk22
    se poate face si cu un telefon neactivat? 3GS-ul meu nu a activat fiindca nu am inca cartela de la T-Mobile Slovacia.

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat varianta cu un 3G si nu a mers... poate confirma cineva cu 3G ?
    @GAGI nu poti, dupa install trebuie activat in itunes cu card original
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Am incercat varianta cu un 3G si nu a mers... poate confirma cineva cu 3G ?
    varianta de aici a facut acum fiul-meu pe 3 g si merge
    http://apfeltouch.net/content/anleit...-redsn0w-5806/
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    ...
    deocamdata zii la fiuto sa faca downgrade ca ii panarama 4.0 )

    eu deja pling de necaz....
    Ce nu-ti convine sau te deranjeaza la 4.0, se misca incet sau ce nu-ti place? Eu am 2 3g si 2 3gs, din fiecare unul e 3.1.2 si 3.1.3. Update la 4.0 inca nu am facut la nici unul, mai astept.



    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Asa cum multa lume a fost atinsa de nenorocirea cu unlock-ul, ma gandesc ca poate intereseaza pe careva de pe aici cum sa deblocheze de pe retea "blestemata" de 3.1.3 si chiar noul 4.0, toate baseband-urile de la 04.26.08 pina la 05.13.04.

    De ce aveti nevoie? Practic de nimic, doar un iPhone blocat pe orice retea, se face in felul urmator!
    1. porniti cydia
    2. adaugati la surse: repo666.ultrasn0w.com (atentie, la sn0w este un zero nu o)
    3. faceti update la toate pachetele din cydia
    4. cautati cu search "ultrasn0w 0.93"
    5 instalati-l si apoi face restart automat.
    6. GATA, merge orice cartela acum!

    Atentie, la telefoanele aduse din USA blocate pe AT&T se va dezactiva neaparat 3g inainte de unlock.

    Verificat pe 3g, 3gs new bootrom.




    bafta
    Salut!

    Da, a aparut noaptea trecuta.
    Super! !
    Esti sigur ca este valabil si pt. varianta 4.0 ?
    Jailbreak-ul pe 4.0 cum il faci ?

  9. #9
    Banned Mentor
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Unknown
    Posts
    819
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    merge naspa navigatoarele man igo daca dau drumul si la muzica se blocheaza
    tomtom la fel

    pana mea ma chinui sa fac doowngrade si nu vrea ( mo mancat in cur .........
    Stiu o varianta sa-l faci.
    Sap, si maine iti spun.
    Oka!

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by polly75 View Post
    Salut!

    Da, a aparut noaptea trecuta.
    Super! !
    Esti sigur ca este valabil si pt. varianta 4.0 ?
    Jailbreak-ul pe 4.0 cum il faci ?
    Unlock-ul asta merge cu toate versiunile de baseband ce exista momentan, chiar si cea din os4. Dar pt asta ai nevoie la os4 de jailbreak inainte de a-l desface de pe retea. jailbreak exista deja, vezi posturile lui @alba si mai urmeaza; 3gs cu boot nou inca sunt cu probleme, nu este inca sigur nimic la ele 100%, pwnagetool ver.4 scrie clar ca nu poate cu 3gs new boot. De-aia am fost fascinat de spiritul de la comex pt 3.1.3, merge perfect pe orice telefon, chiar dac aprima versiune a sters pozele oamenilor. Foarte curind apare si de la prietenul geohot ceva, e deja pe drum, deci putina rabdare.


    @alba
    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    merge naspa navigatoarele man igo daca dau drumul si la muzica se blocheaza
    tomtom la fel...
    Pacat, pe 3.1.3 si 3.1.2 merge tom-tom si cu muzica, o poti porni chiar din tom-tom direct. Igo nu-mi place cum merge, la fel si navigon cam omoara 3g-ul, care si cu tom-tom porneste greoi dar odata pornit merge perfect. Copii mei au amandoi 3gs dar nu au navi pe ele, zilele astea o sa le probez asa de curiozitate macar, la alte aplicatii pune in umbra 3g-ul, sa vedem cum se misca navi pe 3gs in comparatie directa.



    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top