Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se comporta ios4 pe un 3g?dAcă a testat careva?

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici video demonstrativ , How to Jailbreak :

    http://www.youtube.com/watch?v=m42gd...layer_embedded

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    BCN
    Posts
    853
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by everst View Post
    cum se comporta ios4 pe un 3g?dAcă a testat careva?

    se misca bine,dar nu are multi tasking si nu vad nici iBooks..(vorbim de 3g.pe 3 gs merg)

  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    No , functioneaza , a pus careva iOS4 , si jailbreak ?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu pe 3gs inca nu am jailbreak, astept ceva mai ok decat PwnageTool, personal nu imi suna safe sa refaca build`ul.
    am un amic cu 3g care l`a facut cu redsn0w, si e totul ok, zice ca misca mai bine decat 3.1.2
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cu redsn0w nu merge pe 3gs ?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Si cu redsn0w nu merge pe 3gs ?
    RedSn0w 0.9.5 b5-3: Jailbreak iOS 4.0 (iPhone 3G and iPod Touch 2G)
    cel putin asa scrie...
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multitaskingul se activeaza separat

    http://iphoneaddict.fr/post/news-407...ta-5-1-windows

    2/ Activation du MultiTache :

    1. Installez iFile ou Open SSH sur votre iPhone, et ouvrez le fichier N82AP.pli qui se situe dans le dossier suivant:
    • CHEMIN : /System/Library/CoreServices/Springboard.app/N82AP.pli

    2. Cliquez sur Modifier et cherchez les lignes :
    • <key>WiFI</key>
      <true/>

    3. Écrire juste en dessous de ces lignes :
    <key> Multitâche / key>
    <true/>
    <Fond d’écran <key>-écran d’accueil / key>
    <true/>

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yo din cate am citit ptr 3g in redsn0w sunt 2 bife, una ptr multitask si alta ptr wallpaper
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bateria la fel tine pt 3g?

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vazut pe alte forumuri ca multi se plang de problema asta,eu raman la 3.1.3

  12. #12
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default

    igo-ul se deschide greu dintr-un motiv destul de simplu. Are o ruta setata. Si sta asa mult pentru ca se conecteaza la gps.
    Nu stiu daca m-am facut inteles, insa ideea e sa nu lasi o ruta setata si sa iesi din aplicatie.
    igo-ul oricum se deschidea greu.
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by korggis View Post
    igo-ul se deschide greu dintr-un motiv destul de simplu. Are o ruta setata. Si sta asa mult pentru ca se conecteaza la gps.
    Nu stiu daca m-am facut inteles, insa ideea e sa nu lasi o ruta setata si sa iesi din aplicatie.
    igo-ul oricum se deschidea greu.
    nu neaparat despre igo vorbeam,cica telefonul se misca ca naiba in comparatie cu 3.1.3

  14. #14
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vorba reclamei: "asa este." si eu am observat acest mic incovenient
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default Igo my way 3g&3gs

    teste lansare aplicatie IGO

    Pentru 3G 4.0 lansarea aplicatiei IGO dureaza 24s
    Pentru 3GS 4.0 lansarea aplicatiei IGO dureaza 8s
    Pentru 3G 3.1.3 lansarea aplicatiei IGO dureaza 19s
    Pentru 3GS 3.1.3 lansarea aplicatiei IGO dureaza 8s
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top