Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up probleme alimentare DM500 S

    Am si eu o problema cu al meu receptor,se aprinde standby verde dar nu imi mai apare imagine pe ecranul TV-ului.Reteaua pare sa functioneze ca se vad ledurile pe placa aprinse.
    Va rog dati-mi si mie o solutie o idee ceva,utilizez o sursa 12v 2A.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-a pocnit condensatorul de filtraj. Acela de 1000 de micro. Schimba l si totul va fi ok.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt "habarnist" total in electronica.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O imagine (poza) ceva cu piesa respectiva?un reper la respectiva piesa? sa stiu ce sa comand...am adus o sursa noua si la fel face ramane verde aprins si nu pot face nimic...am incercat sa conectez dreamup cu nullmodem cable...nu reusesc sa il vad pe portul serial...am cam ramas in pana de idei.
    Last edited by diabloss; 22nd June 2010 at 15:11.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by diabloss View Post
    O imagine (poza) ceva cu piesa respectiva?un reper la respectiva piesa? sa stiu ce sa comand...am adus o sursa noua si la fel face ramane verde aprins si nu pot face nimic...am incercat sa conectez dreamup cu nullmodem cable...nu reusesc sa il vad pe portul serial...am cam ramas in pana de idei.
    Daca si cu sursa noua face la fel,atunci incearca cu o versiune mai veche de DreamUp sa-i pui imagine noua cu nullmodem,chiar daca zici ca nu merge,INCEARCA PANA REUSESTI!Probeaza cu versiuni vechi de dreamup.(nu stiu exact care,oricum depinde de la caz la caz)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat cu 4 versiuni diferite de dreamup 1.3.3.6 cu 1.3.2.1 apoi cu dreamUp_DM500 V2.18a 20040711...pfff nu am reusit sa ma conectez la el ...ma gandesc ca o fi stricat desi din ce am rascolit aici pe forum am vazut ca mai sunt cativa care au patit ca mine dar nu imi e clar cum au reusit totusi sa se conecteze la cutiuta.
    ma pregatesc sa-mi "invadez" un amic care e "profesor"sa vedem daca poate fi resuscitata cutia.
    Last edited by diabloss; 22nd June 2010 at 19:29.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablul este null-modem?
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dap cablu este nullmodem...portul serial de pe pc provine de la o placa pci produsa de sunix...e instalata bine am testat-o cu hyperterminal...cablul l-am cumparat si nu era cum trebuia i-am facut modificarile 2-3, 3-2, 5-5...si totusi nu vrea sa se conecteze...de la windows ma indoiesc sa fie...folosesc win7 x64.in firewall e facut sa comunice...deci nu ar tb sa fie problema.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by diabloss View Post
    Dap cablu este nullmodem...portul serial de pe pc provine de la o placa pci produsa de sunix...e instalata bine am testat-o cu hyperterminal...cablul l-am cumparat si nu era cum trebuia i-am facut modificarile 2-3, 3-2, 5-5...si totusi nu vrea sa se conecteze...de la windows ma indoiesc sa fie...folosesc win7 x64.in firewall e facut sa comunice...deci nu ar tb sa fie problema.
    Incearca sa folosesti dream-up pe un calculator care sa aibe win xp ,chestia cu win 7 a patit-o un prieten,nu reusea sa se conecteze cu dream-up la dream pana nu a folosit win xp.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by diabloss View Post
    am incercat cu 4 versiuni diferite de dreamup 1.3.3.6 cu 1.3.2.1 apoi cu dreamUp_DM500 V2.18a 20040711...pfff nu am reusit sa ma conectez la el ...ma gandesc ca o fi stricat desi din ce am rascolit aici pe forum am vazut ca mai sunt cativa care au patit ca mine dar nu imi e clar cum au reusit totusi sa se conecteze la cutiuta.
    ma pregatesc sa-mi "invadez" un amic care e "profesor"sa vedem daca poate fi resuscitata cutia.
    Incearca cu o versiune veche de dream-up si da-i drumul la program si apoi pune-l in priza dupa circa 4-5 sec si o ia ca altfel tot incerci

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ahaaa deci e un delay de cateva secunde din momentul in care se pune in priza si conectarea cu dreamup-ul...am sa mai incerc

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Daca nu citesti...

    Quote Originally Posted by diabloss View Post
    Ahaaa deci e un delay de cateva secunde din momentul in care se pune in priza si conectarea cu dreamup-ul...am sa mai incerc
    Daca mergeai sa vitesti doar putin de aici : Sticky: Dreambox 500s HowTo´s
    la pagina 3 postul #44 deja aveai problema rezolvata.
    pagina 3 : http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2784&page=3
    Succesuri !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vrea si nu vrea prin nici o metoda din ceea ce am vazut pe forumuri si din cele indicate de voi,am trecut si pe winxp
    porneste ledu verde si tzapan estem...nu mai misca mai departe cu nimic...

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca va trebui un jtag,dupa cum spui tu ca ai epuizat toate metodele,este clona?
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Home Sweet Home
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar fi ceva cu jtagul daca s-ar si putea insa uitandu-ma pe placa tin sa precizez ca lipsesc acei conectori pt lipirea cablului cu rezistente de 100ohmi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top