Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 tuner mort?

    salutare!

    batranul dm500, nu mai vede semnal, acum vreo 1 an si ceva am avut pb cu tunerul tot asa, am facut punte intre 2 piese pe placa si a mers fara pb..

    acum ce o mai avea?

    din ce am vazut tunerul nu e plug ca la 800hd..

    s-o fi dus tunerul sau alta buba?

    am pus img fresh, degeaba..

    am incercat loop de pe alt rec si tot nu vrea..

    f ciudat e ca merge cam 1 data la cateva ore.. dau automatic scan, vede un tp, incepe sa scaneze dar nu mai vede alt tp..ramane cu prima frecventa scanta..
    Last edited by mark21; 21st June 2010 at 15:21.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fiule!
    E trist...ai ramas singur!
    S-a dus...
    Last edited by picollo08; 21st June 2010 at 19:36.

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si din sursa se poate, al meu mergea citeva secunde si apoi ma anunta ca nu mai are semnal; alta sursa nici o problema.




    .
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Si din sursa se poate, al meu mergea citeva secunde si apoi ma anunta ca nu mai are semnal; alta sursa nici o problema.




    .
    patit identic cu un optibox zilele astea. nu stiu sa zik sincer care e pb lui.

    imagine fresh , scanat merge , pus lista de canale nou-noutza , merge , cateva ore mai tarziu nimik , nici un tp.

    ok o luam de la capo , re-flash imagine , nu mai punem lista , scanam numai tp , merge , scanam tot satelitu , gasit numa cateva canale , ok dau sa ma uit pe ele , miu-miu.


    sincer .... cred ca i s-a stins lumanarea))))))

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.SURSAs-a dus condensatorul de 1000micro/16v
    sau
    2.tranzistorul q72 de pe placa(langa tuner).

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DINUS View Post
    1.SURSAs-a dus condensatorul de 1000micro/16v
    sau
    2.tranzistorul q72 de pe placa(langa tuner).
    dupa ce a fost la doctor se pare ca..

    condensatorii/tranzistorii erau umflati.. , s-au schimbat, diseara sper ca merge..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te rog sa scri aici daca merge din nou. Si eu am 2x dreamuri 5620 aici care au aceleasi probleme ca al tau, nu gaseste canale, etc...
    Merci

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Te rog sa scri aici daca merge din nou. Si eu am 2x dreamuri 5620 aici care au aceleasi probleme ca al tau, nu gaseste canale, etc...
    Merci
    Inlocuieste condesatorii in sursa ,vezi ca mai sant cativa de capacitate mare langa tuner ,si pe placa de baza ,posibil umflati ,inlocuieste { la Dm 5620}

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Te rog sa scri aici daca merge din nou. Si eu am 2x dreamuri 5620 aici care au aceleasi probleme ca al tau, nu gaseste canale, etc...
    Merci
    a mers 15 minute, si la fel face, pierde semnalul..

    o sa mai incerc diseara cu sursa de la dm500HD..

    n am avut timp aseara..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa fii sigur ca este problema din tuner pune dreamul in loop cu alta conserva.

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by porcusor View Post
    Ca sa fii sigur ca este problema din tuner pune dreamul in loop cu alta conserva.
    ia citeste primul post.. primul lucru care l am facut a fost loop..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dream ul merge fara probleme de 3 ore..

    se pare ca de vina aseara era diseq-ul de la alta camera, un noname 4/1 dupa ce mi a ars furtuna globo 10/1..

    conectat direct in alta camera pe 1w, merge f bine.. il las in teste 2 zile..

    sper ca am rezolvat problema..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top