Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default Music chanel -canal codat !!!

    Asa apare de ieri si nu inteleg de ce numai asta nu merge , ce schimbari se mai fac ? Nu ca imi lipseste dar cred ca totul tine de faptul ca e canal propriu Digi si ma gandesc ca-l transforma in altceva sau.... !

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o fi fost trecut pe Nagra 3

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge frate nu e codat
    ----------------------------------------------

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista si codat si free.
    Sunt pe acceasi TP cu SID-uri diferite (3530 si 1025) cred ca sunt streamuri separate, la Digi nu cred ca pot sa faca Multi SID la un singur stream, cum e pe Astra in pachetul MTV Networks (MTV Hits si MTV Hits.)
    Last edited by szili_boy; 20th June 2010 at 15:51.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m View Post
    Asa apare de ieri si nu inteleg de ce numai asta nu merge , ce schimbari se mai fac ? Nu ca imi lipseste dar cred ca totul tine de faptul ca e canal propriu Digi si ma gandesc ca-l transforma in altceva sau.... !
    E codat doar in N2, dar merge si daca ai/nu ai vre-un card.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  6. #6
    Nukem Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Ploiesti
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Daca ar fii tot numa Fta pe gigi .. cred ca uni ar dispera de fericire... deja au inceput schimbarile si mor astia de tre sa dea cu echosmartu de zid ca nu mai prinde decat pe Nea Diaconescu)
    Telecomunicatii - > Wi - FI - > 3G -> 4G Maniac>_)(!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DukeNukem View Post
    Daca ar fii tot numa Fta pe gigi .. cred ca uni ar dispera de fericire... deja au inceput schimbarile si mor astia de tre sa dea cu echosmartu de zid ca nu mai prinde decat pe Nea Diaconescu)
    Si inca un canal interesant, de aflat key n3 => Negru-Ecran Tv.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top