Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default sharing intre dream si skystar

    salut ,cine ma poate ajuta sa fac share intre dream si skystar,am o cartela de dolce in dream si vreau sa vad pe skystar,multumesc
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    salut ,cine ma poate ajuta sa fac share intre dream si skystar,am o cartela de dolce in dream si vreau sa vad pe skystar,multumesc
    Am avut si eu un skystar cu catva ani in urma, nu avea networkcard.
    Daca al tau are? Instalezi cccam si schimbi linii C si F intre boxe. Te ajut eu,
    cu conditia sa ai conectie lan la skystar si cccam instalat.

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Am avut si eu un skystar cu catva ani in urma, nu avea networkcard.
    Daca al tau are? Instalezi cccam si schimbi linii C si F intre boxe. Te ajut eu,
    cu conditia sa ai conectie lan la skystar si cccam instalat.
    Cum sa aiba skystar-ul lan are calculatorul lan este destul ...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Cum sa aiba skystar-ul lan are calculatorul lan este destul ...
    Skystar-ul original are lan doar clonele de skystar nu au lan

    ... greu te mai prinzi...

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Skystar-ul original are lan doar clonele de skystar nu au lan

    ... greu te mai prinzi...
    a de original se vorbea .. pai da ala are scuze de confuzie
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Simplu
    Daca faci sharing cu dreamul iti dai o line pe calculator pe care o pui in Hadu.
    Daca nu instaleaza un cccam pe dream.
    Intrare LAN la skystar eu nu am vazut la nici o varianta poate dati un link sunt curios.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze am confundat SS2 cu receiverul Skystar.
    Binenteles cu Hadu-CCCam DVB! merge brici

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ... vin si eu cu o intrebare ... sharing in tre ss2 si dreambox cu mbox 0.6. mai mere? ca acum ceva timp cu mbox 4 mergea dar de cand am trecut la 6 nu mai mere ! astept solutii

    multumesc frumos
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    da ... vin si eu cu o intrebare ... sharing in tre ss2 si dreambox cu mbox 0.6. mai mere? ca acum ceva timp cu mbox 4 mergea dar de cand am trecut la 6 nu mai mere ! astept solutii

    multumesc frumos
    VOi chiar nu vreti sa intelegeti ca intre o placa dvb si un receptor nu exista posibilitatea de a face sharing ... fizic e imposibil
    Sharingul il poti face intre 2 receptoare, intre un router si un receptor, intre 2 routere, intre 2 pc-uri, intre un pc si un receptor (cazul de fata - palca dvb pe pc si sharing intre pc-ul respectiv si un receptor).

    Sa revin la intrebarea ta, da se poate face sharing intre un receptor pe care ruleaza mbox 6 ( fie el dreambox ,ipbox ...) si un pc pe care ruleaza mbox ( atat pe windows cat si pe linux), cu o placa dvb intalata pe el, si cu pluginurile aferente ( mboxplugin.dll pentru windows sau mbox pentru linux) - pluginuri ce fac legatura intre serverul de sharing si playerul pe care ruleaza placa dvb.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    placa skystar..asa a fost lansata pe piata...placa de retea..down de pe satelit..au venit apoi..baietii destepti..la care nu le-a placut serviciul original al placii...si au dat o alta utilitate piesei hard..SKYSTAR..primul program care a dat imagine in monitor..cu ss2...si decodare mpeg soft.....a fost progdvb..

    salutari la toti....
    Teach me...please !

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    placa skystar..asa a fost lansata pe piata...placa de retea..down de pe satelit..au venit apoi..baietii destepti..la care nu le-a placut serviciul original al placii...si au dat o alta utilitate piesei hard..SKYSTAR..primul program care a dat imagine in monitor..cu ss2...si decodare mpeg soft.....a fost progdvb..

    salutari la toti....
    Tu vorbesti despre Skystar 1 nu Skystar 2.

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    placa skystar..asa a fost lansata pe piata...placa de retea..down de pe satelit..au venit apoi..baietii destepti..la care nu le-a placut serviciul original al placii...si au dat o alta utilitate piesei hard..SKYSTAR..primul program care a dat imagine in monitor..cu ss2...si decodare mpeg soft.....a fost progdvb..

    salutari la toti....
    de winstb ai auzit?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top