Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default conectare 2 sau 3 receptoare opticum prin rs232

    salut,

    am 3 opticum 4060 cx si un card de conax. incerc sa leg receptoarele intre ele prin rs232 cu un cablu utp (legatura null modem), dar am ceva probleme: dupa un timp incepe sa se piarda imaginea pe receiverul client (apar freeze-uri). aveti idee de la ce ar putea fi? mentionez ca am sw versiunea 1.3.26.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat si eu pe o pereche de receivere Opticum 4160 C ceea ce ai vrut tu , dar daca puneam receptorul server in stand-by , receptorul client nu mai primea DCW sub nici o forma si nu mai decoda. Am incercat atit cu carduri Co*ax cit si v*a , rezultatul era acelasi.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu obisnuiesc sa le pun in stand by. totusi de ce isi pierd clientii semnalul?
    poate sa fie de la sw?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ma poate ajuta nimeni?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by klinutzu View Post
    nu ma poate ajuta nimeni?
    La mine merg 2 receptoare 4160CX in shering cu viaccess Akta, dar prin wireless, destul de stabil, distanta 5 metri.
    Dar nu am putul sa pun 2 clienti la un Server nici cum....nu merge...
    cu softul ...26
    La tine merg 2 clienti?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am incercat decat cu 1 client. o sa revin la versiunea 11.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cyprus
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by missparker View Post
    La mine merg 2 receptoare 4160CX in shering cu viaccess Akta, dar prin wireless, destul de stabil, distanta 5 metri.
    Dar nu am putul sa pun 2 clienti la un Server nici cum....nu merge...
    cu softul ...26
    La tine merg 2 clienti?
    am eu 2clienti,prin wireless dar isi pierde semnalul pt cateva secunde.incearca sa pui codurile wtr-1 toate in jos poate se schimba ceva.....bafta!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    160
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu doresc sa cumpar wireless, intrucat am deja un switch box pe serial (cumparat de la opticum). de ce totusi nu merge?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top