Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor nu pot sa prind decat ce este free

    salutare sunt si eu nou pe aici am luat un dm500s si am pus pe el o imagine de gemeni 4.60 e antena este directionata pe nilesat am prins tot dar se deschid numai alea free nu stiu cum fac mai de parte card sharing sau ce naiba mai e nevoi

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai,pentru card sharing,ai nevoie in primul rand de un card,pe care sa-l pui in sharing...

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    pai asta am facut prima data cand am luat aparatul si exact dupa pasi lui dar am ajuns in faza in care am numai canalele free si m-am blocat nu stiu ce e cu emulatoarele alea cu ele se deschid?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by waelwael View Post
    pai asta am facut prima data cand am luat aparatul si exact dupa pasi lui dar am ajuns in faza in care am numai canalele free si m-am blocat nu stiu ce e cu emulatoarele alea cu ele se deschid?
    Posibile cauze:
    1.nu ai facut bine configurarile in cam config;
    2.nu ai facut update la dns-ul tau;
    3.nu ai decshis portul din router pe care merge camul de share;
    4.eventual nu iti sunt deschise toate porturile din statia providerului tau de net;
    5.nu ai parteneri de share pentru canalele de pe acel satelit Nilesat.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    Posibile cauze:
    1.nu ai facut bine configurarile in cam config;
    2.nu ai facut update la dns-ul tau;
    3.nu ai decshis portul din router pe care merge camul de share;
    4.eventual nu iti sunt deschise toate porturile din statia providerului tau de net;
    5.nu ai parteneri de share pentru canalele de pe acel satelit Nilesat.
    pai ......... nu am citit nimic acolo despre modifigari in cam config am citit in alta parte de linia F si C dar in var/etc eu nu am gasit acel fisier un de modifica , Update la dns nu stiu la ce te referi ca tot asa nu scria nimic de asta in router am totul deschis nu e nimic inchis ca la asta pot sa zic ca ma pricep si daca imi zici ce anume porturi exact foloseste le pot incerca iar la parteneri de share nu stiu daca am deja facut share ca din cat am inteles tre sa bag datele de server dar nu stiu unde sau ele vin prin acel cccam ( scuze daca par de pe alta planeta dar chiar cred ca sunt pentru domeniul asta )

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up info

    Quote Originally Posted by waelwael View Post
    pai ......... nu am citit nimic acolo despre modifigari in cam config am citit in alta parte de linia F si C dar in var/etc eu nu am gasit acel fisier un de modifica , Update la dns nu stiu la ce te referi ca tot asa nu scria nimic de asta in router am totul deschis nu e nimic inchis ca la asta pot sa zic ca ma pricep si daca imi zici ce anume porturi exact foloseste le pot incerca iar la parteneri de share nu stiu daca am deja facut share ca din cat am inteles tre sa bag datele de server dar nu stiu unde sau ele vin prin acel cccam ( scuze daca par de pe alta planeta dar chiar cred ca sunt pentru domeniul asta )
    ,,Datele de server"..le primesti de la partenerul de sharing care doreste sa faca schimb !....spune ce card (abo) ai si sigur se ofera cineva care te va ajuta ..! Dupa ce instalezi un cccam in var/etc apare " cccam cfg "acolo trebuie facute modificarile..portul standard la cccam este 12000 tcp liber ptr. IP-ul dreamului..si neaparat daca nu ai la internetul tau IP-ul static trebuie deschis un cont Dyndns !

    bafta!

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nelke View Post
    ,,Datele de server"..le primesti de la partenerul de sharing care doreste sa faca schimb !....spune ce card (abo) ai si sigur se ofera cineva care te va ajuta ..! Dupa ce instalezi un cccam in var/etc apare " cccam cfg "acolo trebuie facute modificarile..portul standard la cccam este 12000 tcp liber ptr. IP-ul dreamului..si neaparat daca nu ai la internetul tau IP-ul static trebuie deschis un cont Dyndns !

    bafta!
    adika sa inteleg ca daca vreau sa deschid jsc de exemplu tre sa am un card de altceva ca sa fac schimb cu alti pentru jsc? ca eu gasisiem ogaramada de servere care zic iei ca sunt pentru jsc dar nu stiu unde sa le bag datele acelea

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Waelwael

    Quote Originally Posted by waelwael View Post
    adika sa inteleg ca daca vreau sa deschid jsc de exemplu tre sa am un card de altceva ca sa fac schimb cu alti pentru jsc? ca eu gasisiem ogaramada de servere care zic iei ca sunt pentru jsc dar nu stiu unde sa le bag datele acelea
    serverele libere de pe net nu sant stabile azi merg maine nu !.,"datele"( linia C sau N) trebuie trecuta in cccam cfg.!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top