Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu un DM500

    De ieri nu mai imi merge placa de retea de DM500. Adica nu mai vrea sa faca nimic , nici un led nu este aprins - nimic.
    Ati mai avut si altii asa problema?
    Se poate repara? Sau ceva idei daca aveti?



    Multumesc mult

  2. #2
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate-l din priza si incearca a doua zi.

    Acum o luna am avut si eu problema asta.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma l-am deschis si procesorul de retea ax88796l se cam incinge (nu cred ca ar fii normal).

    daca nu mai merge reteaua la el pot sa il arunc. ( ( chiar acuma cand ii campionatu modial de fotbal

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai rabdare si lasa-l scos din priza pana maine.
    E blocata placa de retea.

    Asa m-am speriat si eu ca s-a bulit placa. Am schimbat imaginea, am schimbat cabluri de retea...nimic.

    Exist un topic mai vechi in care se discuta aceasta problema iar o solutie pentru blocajul placii de retea era asta cu scos din priza.
    La mine a functionat.


    Daca nu vrea, vezi ca e pe forum un baiat din Constanta care se ocupa cu depanarea placii de retea.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau cu 195 ron gasesti placa de retea cu tot cu placa de baza aici :
    http://www.okazii.ro/catalog/4161607...odel-2010.html

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A stat cam 2 zile scos din priza si tot nu merge. Se pare ca ii problema cu placa de retea, ca de altfel merge, orice FTA dar nimic prin retea.
    Cred ca trebuie sa ma orientez pentru altul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top