Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 & 3 Eutelsat 16

    Ma chinui de vreo 2saptamani sa prind antenele 1&3 pe eutelsat 16 dar nu vrea deloc. Care o fi problema? Am semnal dar nu mi le arata pe frecventa asta: 11060 V 6666 7/8. Dau search si nu gaseste nimic.
    M-am jucat si cu SR si frecventa,...dar nimic. Are cineva vreo idee?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si sa bagi pidurile manual.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca as avea PID-urile le-as baga. Imi dai un Info pls.? Mersi

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti sigur ca esti pe satelitul corect? Ce posturi mai prinzi tot acolo?
    V=1110 A=1211 pentru ant.1
    V=3110 A=3211 pt.ant.3
    http://www.lyngsat.com/ew2.html
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata,...s-a rezolvat. Mersi

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am programul Satcodx,...iar dupa ce i-am dat update nu imi bagase frecventa de la Antene. Cred ca is mai lenti cei de acolo. Lyngsat vad ca reactioneaza mai repede la schimbari.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu desi am semnal 40% si intreruperi frecvente de imagine si sunet. Nu am mai vazut asa ceva.

    N24 merge de zbirniie cu semnal de 30%......
    reshpekt... meseriashu

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,.. nu vrea sa mearga ... asta e. Ma consolez. Am totusi la Antena 1&3 semnal de aproape 70% si se intrerupe de mama focului. Am schimbat tot ce am putut schimba,...adica pid,tsid,SR-uri,etc. Culmea ca cei de la CNM (adica N24) merg cu semnal mult mai mic si au calitate super.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N24 are fec de 3/4, Antena 1 are fec de 7/8. Nu-i de mirare ca fec 3/4 merge mai bine de cit 7/8.

    Alaltaieri, la mine a mers fara intreruperi cu un DVB-s 1.3

    Incearca cu o frecventa cu 0,5 sau 1 Mhz in jos sau in sus.

    Daca nu e din cauza semnalului, atunci o fi de la PCR PID, incearca sa pui PCR PID la fel ca VPID sau pune-l pe 8191

    Oricum, semnalu de pe Sirius a fost mai bun de cit de pe 16 est, dar semnalu de pe 16 est e mai bun de cit de pe 10 est.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Prin Europa
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Default Confirm cele de mai sus

    Si in sudul Suediei am:

    N24, Favorit: semnal 73%, calitate 70%

    Pe cind Antena 1, Antena 3: semnal 70%, calitate 10-15% DEZASTRU!
    Se intrerupe des.

    Testate pe antena 105cm, Invacom 0,3dB, Kaon KVR1000 Plus si Nexus 1.6
    Semnalul pe 16E este mai slab ca pe 10E si mult mai slab ca pe 5E.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oradea
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Evident ca exista semnal bun in Suedia la N24 si Favorit, ca doar fratii carbogazosi sunt si cetateni suedezi...
    Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
    75 E - 43 V

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Deutschland
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceasi probleme am si eu, nu vrea antena 1-3 si tvr1-2-int (daca mai sant acolo) si asta de cand a aparut N24 si Favorit pe acelasi satelit, care se vad foarte bine, nu stiu ce se intampla
    ....... JonySimic .......

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai antena dereglata. Verifica insa mai intii sa ai frecventele bune.
    SHALOM

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @revlooney:Am programul Satcodx
    satcodx a avut intotdeauna ceva impotriva programelor codate.se pare ca
    exista ceva in acest program care face figuri programelor codate.am folosit o singura data programul si am avut probleme cu un pachet de programe codate.am renuntat la satcodx si am scapat de probleme.
    noroc,nirolf

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar ce se intampla cu ant 1&3 de pe sirius?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antena 60cm versus antena 80cm
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 14th April 2006, 08:26
  2. Replies: 6
    Last Post: 5th January 2006, 18:40
  3. Antena 1, Antena 2, Antena 3, EUFORIA (Antena 4?)
    By macsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 27th December 2005, 10:35
  4. Eutelsat W2 (16E)Antena 1,Antena 3
    By Ballspeed in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 24th December 2005, 05:04
  5. Replies: 30
    Last Post: 20th October 2005, 02:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top