Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sinaia
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme toroidala

    am toroidala cu 4 lnb (1w - 13 e - 16 e - 19 -e), in sinaia. nu mai prind decat 1 satelit (1 w). ce poate fi? help satenicu

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e intrebare de baraj, oare va stii cineva sa-ti raspunda? Clar, nu mai ai semnal, s-a dereglat antena, o misti un pic stanga-dreapta, sus-jos si gata.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In the dropout zone
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate s-o fi miscat suportul/stalpul...
    sau s-o fi trosnit diseqc-ul... sau receptorul nu ii mai da comenzile corecte...
    Sí seńor, efectos especiales!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inainte sa o misti muta un lnb functional la 1W si verifica

  5. #5
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by montann View Post
    am toroidala cu 4 lnb (1w - 13 e - 16 e - 19 -e), in sinaia. nu mai prind decat 1 satelit (1 w). ce poate fi? help satenicu
    Vorbeste cu satenicu, el stie ce a facut acolo, sa nu fie din Diseq ( poate a intrat apa in cutiuta)

  6. #6
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema a fost foarte grava.Pe respectivul receiver la rubrica Diseq scria - Oprit.
    Cutiutele cu diseq-urile sunt in podul blocului,nu intra apa in ele.
    Antena nu se misca decat daca se misca blocul.Am montat-o cu simt de raspundere ca sa nu fac naveta la Sinaia.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top