Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    PLOIESTI
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Digi Cablu Digital instalare la casa(curte)

    Salut,

    In urma cu ceva vreme am fost la sediul RDS din PLOIESTI, acum cateva luni.I-am intrebat daca se poate sa-mi instaleze Digi Cablu Digital la casa(curte);mi-au zis ca acest lucru nu este posibil, ca ei fac cablari doar la bloc, pentru case nu se fac.(culmea e ca nu stau la Adancata din Deal!-intre mine si blocul de vis-a-vis sunt cam 10 metri)

    Daca sun la relatii cu clientii, aia ma indruma sa ma duc la sediu, iar de la sediu imi ofera raspunsul de mai sus.

    Stiti cumva daca se poate instalata acum Digi Cablu la casa?E cineva aici pe forum dispus sa ma ajute in rezolvarea acestei probleme?

    Later Edit: Am internet deja de la ei prin cablu de retea.Nu se poate sa-mi dea si televiziune prin acelasi cablu?


    Multumesc
    Last edited by Dream_me; 12th June 2010 at 14:37.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa ai si blocul in curtea ta ca nu vei avea catv de la rds.
    sunt 2 solutii:
    1. astepti pana ajunge gpon la case si la tine in oras.
    2. vb cu cineva care sta in blocul apropiat sa faca ctr pe ap lui si sa iti arunce cablul de la balcon.
    .

  3. #3
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la noi in zona (provincie) sunt foarte multe case legate la cablu, case care, odata cu schimbarea anumitor canale pe frecvente de peste 700 mhz, nu mai beneficiaza de aceste canale. drept urmare solutia a fost trecerea pe digital.

    cred ca depinde mult de retea si de politica filialei locale...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    numai in orasele cu catv rcs de peste 10 ani este cablu la curte. si ala doar cu grila de baza redusa la maxim 40 canale. eu sunt in situatia de avea cablu pe strada mea dar prefer sa platesc 2 abonamente la dth.
    .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top