Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor activare cartele nagra2 /digi

    Sal , as dori putin ajutor ptr activarea a 2 cartele nagra2 , care nu au fost inca schimbate . (nota 10_)
    Stau de aseara si astept sa se activeze . Am solicitat activarea lor si online si telefonic ,insa se pare ca ceva nu merge.
    Am resolicitat telefonic activarea , din nou acum cateva minute . Roboata spune in final ca , cartela a fost activata , asteptati 60 minute pe TVR1 si se rezolva .
    Am vreo sansa sa se activeze ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.digitv.ro/main.html

    Ai acolo activare online, incearca-l ... insa pentru doua zile?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    conteaza tare mult astea 2 zile ,ptr ca astea 2 zile sunt la munte unde e receiverul .
    am incercat si online si telefonic , nu mi a mai ramas decat sa astept ajutor de la un membru al forumului , care poate sa rezolve .

  4. #4
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o serie ceva...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti am dat PM cu seriile cartelelor
    mersi anticipat

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot nota 10 acces refuzat
    cineva vreo idee ?

  7. #7
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    any minute now...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania.Bucuresti.Berceni
    Posts
    295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multa sanatate @Velciu
    S a rezolvat , S a activat
    Am scapat de DDTV

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Au venit cei de la digi sambata si mi-au dat un receptor HUMAX digi+C,l-au instalat ei dar nu stiu daca mi-au activat cartela pntru ca TVR HD si UTVHD imi scrie Canalul este codat sau nu este disponibil,iar obtiunea pe care o am HBO MaxPack imi scrie Smarcardul se initializeaza cu un alt decodor.
    Rog pe cineva daca poate sa vada daca am cartela activata daca nu sa o activeze el

    Multumesc

  10. #10
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O serie de cartela si un cnp in pm

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    velciu iti trimit seria cartelei ca am gasit-o sau e de ajuns cnp?

  12. #12
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai pm. lasa decodorul deschis pe hbo

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi man merge HBO dar cele Hd tot la fel scrie Canalul este codat sau nu este disponibil
    Last edited by FlorinDTH; 23rd June 2010 at 18:15.

  14. #14
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai cum vrei sa vezi tu canalele hd cu humaxul tau care este sd?

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am stiut man ,mersi mult raman dator

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top