Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: TVR HD on pc

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default TVR HD on pc

    TVR de pe SESAT, emite meciurile FIFA 2010 in HD?
    Daca da, am un Skystar USB 2 HD CI + PC, de ce as mai avea nevoie pt o vizionare?
    Merci

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default tvr 16*E

    in pc cu tuner merge cu progdvb, cu altdvb, cu dvbviewer si probabil si altele care inca nu le-am probat... ai nevoie de plugin care sa citeasca cartela care trebuie pusa intr-un card reader( phoenix...sau mai noi...smargo, etc) la sigur..si fara nici o setare... merge cu pluginul Acamd_0.6.18, dar am mai reusit si cu UVCE5.01, doar ca cere sa mai setezi cate ceva....dar si cartela tvr este ceva mai pretentioasa...

    si probabil ca sant si alte variante...dar nu am probat eu...
    Teach me...please !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu un cam viaccess+card TVR as fi rezolvat (aprox. 200 lei)?
    Daca da, cu cam-ul respectiv mai pot face ceva. La un moment dat, cu multi ani in urma, scriam ceva cartele secca 1. Mai sunt astfel de cartele, respectiv programe de scris.
    Merci.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alin1209 View Post
    Cu un cam viaccess+card TVR as fi rezolvat (aprox. 200 lei)?
    Daca da, cu cam-ul respectiv mai pot face ceva. La un moment dat, cu multi ani in urma, scriam ceva cartele secca 1. Mai sunt astfel de cartele, respectiv programe de scris.
    Merci.
    Cu CAM Via rosu merge sigur.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alin1209 View Post
    Cu un cam viaccess+card TVR as fi rezolvat (aprox. 200 lei)?
    Daca da, cu cam-ul respectiv mai pot face ceva. La un moment dat, cu multi ani in urma, scriam ceva cartele secca 1. Mai sunt astfel de cartele, respectiv programe de scris.
    Merci.
    Dupa cum zicea si @stailus cu cam rous merge sigur doar ca ... iti complici viata si faci cheltuieli aiurea.
    Solutia cea mai simpla e un phoenix sau un tevii phoenix daca mai gasesti de cumparat.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutari...
    parerea mea...este ca e mult mai inteligent sa investesti 150ron..intr-un card reader(phoenix sau smargo)...pe care, in viitor il poti folosi cu orice cartela...cu orice soft...dar,
    sa cumperi azi un cam viacces cu 150ron...cand tu, in pc poti folosi un emulator de cam(UVCE5.01=283kb sau ACamd_0611 453kb arhivat)...nu stiu...treba ta...iar tvr..nu este un pachet...este doar un program..care are valoare acum...odata cu campionatul...
    ii inteleg totusi pe cei cu dare de mana si receivere hd..care acum pun un cam viacces in unul din sloturile libere si fac o combinatie Oscam_Cccam_Mgcamd.......asa ar face oricine...isi permite...

    ps...acu' iar o sa mi-l ridic in cap pe ovidiumarius...
    il salut oricum....m-a ambitionat...acum cateva luni....)
    Teach me...please !

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Programator Phoenix (3.57 - 6 MHZ) de la http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...0146590c1d85f0, e OK?
    Merge si cun convertor COM-USB?
    Merci

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    salutari...
    parerea mea...este ca e mult mai inteligent sa investesti 150ron..intr-un card reader(phoenix sau smargo)...pe care, in viitor il poti folosi cu orice cartela...cu orice soft...dar,
    sa cumperi azi un cam viacces cu 150ron...cand tu, in pc poti folosi un emulator de cam(UVCE5.01=283kb sau ACamd_0611 453kb arhivat)...nu stiu...treba ta...iar tvr..nu este un pachet...este doar un program..care are valoare acum...odata cu campionatul...
    ii inteleg totusi pe cei cu dare de mana si receivere hd..care acum pun un cam viacces in unul din sloturile libere si fac o combinatie Oscam_Cccam_Mgcamd.......asa ar face oricine...isi permite...

    ps...acu' iar o sa mi-l ridic in cap pe ovidiumarius...
    il salut oricum....m-a ambitionat...acum cateva luni....)
    Nu ma ridici chiar deloc ... iti pun doar o intrebare retorica ... ce face cu cam? (iti si raspund - o sa ne streseze cu aflarea metodelor de a-l pune la decodare si mai ales in sharing) pe cand cu un phoenix imediat se rezolva problemele.
    Nu de alta da pun pariu ca odata ce va avea cititor la respectivul card nu va mai fi multumit sa se uite doar pe acel canal ... vrand sa il dea si la schimb.

    Solutia cam-ului viaccess e o solutie simpla dar care nu ofera alte posibilitati, posibilitati ce apar cu un phoenix (100ron), tevii phoenix(80ron), violet phoenix (50 ron).

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alin1209 View Post
    Programator Phoenix (3.57 - 6 MHZ) de la http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...0146590c1d85f0, e OK?
    Merge si cun convertor COM-USB?
    Merci
    Da e ok si merge fara probleme cu prolific usb (rs232 to usb).

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vreau sa stresez pe nimeni. Nu vreau sa fac sharing, nici la schimb, nici altfel. As dori o receptie de calitate (HD) la niste canale de sport. Sumele ce se cer pe cartele HD nu sunt pentru mine, de aceea incerc sa gasesc o varianta cat mai ieftina, dar probabil va trece si CM2010 pana ma voi hotara ce achizitie fac, asa ca sigur nu va mai stresez.

    Merci, oricum.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fratele meu....ai inceput postul acu 3 zile...ia cardu' frateeee...si ia phoenixuuuuu...si prinzi campionatu' la conditii maxime...cu minim de investitie...si cu maxim de posibilitati pe viitor....daca mai stai mult....campionatul trece....

    oricand vei lansa un post...vei lansa si o discutie...vei avea surpriza sa ti se raspunda si dupa un an...este constructiv pt forum...este constructiv pt comunitate...dar...mergi pe o idee...toti cei care i-si dau cu parerea...nu au interesul sa te incurce...i-ti impartasesc doar experientele traite de ei....

    ......salutari...la toata lumea !

    pt alin.....tic, tac, tic, tac, tic, tac......

    last edit....tu chiar crezi ca vei gasi pachet HD pe gratis....? si chiar daca ar fi....sculele ca sa te bucuri de el....le ai deja ....pe gratisss

    tic, tac, tic, tac, tic, tac......
    Teach me...please !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default DXVA pentru TVR HD

    Daca tot e sa impartasim din experiente as vrea sa intreb daca pe PC cu placa video Nvidia se vede bine (cuvintul corect ar fi impecabil) cu DXVA activat si daca da de la ce configuratie hw in sus.
    Eu folosesc pe un PC o placa video NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS si pe DVB-T (banuiesc ca pe satelit e exact acelasi stream digital) vad TVR HD cu DVBViewer cu codec Cyberlink PDVD9 cu mici artefacte (pe imagine apar si dispar niste macroblocuri cu o frecventa de circa 0.5Hz). Acest Codec Video Cyberlink PDVD9 e cel mai bun pe care l-am gasit pentru DXVA. E interesant ca pentru PRO TV HD pe aceeasi configuratie hw+sw imaginea este cu adevarat impecabila. Eu banuiesc ca e ceva in codarea TVR HD pe care codecul meu Cyberlink PDVD9 cu GPU-ul din NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS nu o scoate la liman. Poate pe placile cu PureVideo HD pe bune de la Nvidia GeForce 8400 in sus si DirectX 11 din WIN 7 se vede OK.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti 6 - Drumu' Taberei
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modele care suporta PureVideo HD sunt cele care sunt in aceasta lista si care suporta VDPAU (setul A, B sau C - ultimul e de preferat - )
    Problema poate fi si de la codec sau de la configuratia acestuia sau cea a player-ului (in special setarile cache-ului). Incearca si cu FFDShow, varianta noua (informatii, intr-un post din cadrul altui topic).
    Pot aparea macroblocuri si daca nivelul de semnal e scazut sau daca semnalul e instabil (poate chiar si daca posturile SD se vad ok).
    Last edited by fdc_x; 17th June 2010 at 08:47.
    FDCX | ASUS | SLACKWARE | BOHBY

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt fericirul posesor al unui Phoenix 3.57, cablu Usb to serial (DB-9), support RS232, card TVR.

    NU reusesc sa configurez acamd0.6.1.8 si nici uvce5.01.

    Ma puteti ajuta?

    Multumesc.

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu progdvb si UVCE procedura este in felul urmator:
    -bagi pluginul in radacina directorului sau in directorul plugins
    -pornesti ProgDVB si in plugins trebuie sa-ti apara Camul
    -deschizi si setezi COM-ul 3 sau 4 care il folosest ca si com virtula la instalarea adaptorului USB-serial.
    -baudrate 115600
    Dupa setarile acestea dai click pe 'get data card'(sau ceva asemanator ca scriu din amintiri)
    In momentul acesta in fereastra din dreapta trebuie sa apara ATR-ul cardului , subscriptia si perioada ei.Bifezi ceva de genul START ECM si inchizi fereastra.
    IN progdvb comuti pe TVR1 si in conditii normale trebuie sa decodeze si sa ai imagine daca nu click dreapta pe TVR1 Channels properties si in fereastra iti apar 3 ecm-uri in tabelul respectiv.Prin incercari in coltul din stinga jos unde apare ECM 0 pui daca nu ma insel 33 , daca nu incerci si celelalte valori a ecmului ,aplici si salvezi.
    Cam atit.
    Daca vrei sa activezi cardul bifezi si Start EMM si setezi manual valoarea EMM in UVCE.

    f11

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top