Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor cu focussat

    Am o problema cu focussat (thor 0,8W) pe digitv (intel 1W) am semnal maxim iar pe focus la toate programele scrie fara semnal.Din cite am vazut in timp eu aveam semnal mai bun pe focus iar acu nimic,
    Va rog sa ma ajutati cu ceva idei.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sateli View Post
    Am o problema cu focussat (thor 0,8W) pe digitv (intel 1W) am semnal maxim iar pe focus la toate programele scrie fara semnal.Din cite am vazut in timp eu aveam semnal mai bun pe focus iar acu nimic,
    Va rog sa ma ajutati cu ceva idei.
    vorbesti de frecventele vechi focussat sau alea noi upc?
    ----------------------------------------------

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care frecvente? eu nu m-am mai uitat le focus de 2,3 luni si acu cind am vrut sa ma uit nimic apare "semnal lipsa".
    Sa schimbat ceva ? ce ar trebui sa fac ?

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sateli View Post
    Care frecvente? eu nu m-am mai uitat le focus de 2,3 luni si acu cind am vrut sa ma uit nimic apare "semnal lipsa".
    Sa schimbat ceva ? ce ar trebui sa fac ?
    pai vechile frecv. ess au disparut nu mai sunt trebuie sa bagi manual noile frecv. upc(daca nu ai kaon) le gasesti aici http://it.kingofsat.net/sat-thor6.php
    ----------------------------------------------

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc acu merge

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acu vad pachetul focus dar merge citeva secunde si apoi inghiata imaginea,folosesc un echosmart 791,pina acu mergea foarte bine cartela focus cu echosmat-ul meu (sw 3.33 sau sw3.17) iar acu nu mai merge cu nimic ,le-am incercat pe toate si ingheata imaginea cu cartela conax.
    Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.
    Multumesc

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sateli View Post
    Acu vad pachetul focus dar merge citeva secunde si apoi inghiata imaginea,folosesc un echosmart 791,pina acu mergea foarte bine cartela focus cu echosmat-ul meu (sw 3.33 sau sw3.17) iar acu nu mai merge cu nimic ,le-am incercat pe toate si ingheata imaginea cu cartela conax.
    Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.
    Multumesc
    daca inghiata cateva canale atunci e de la ei daca inghiata toate atunci e de la tine
    ----------------------------------------------

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu foloseam un alt receptor inainte de trecerea la UPC si acum nu mai mere dreaq stie ce are ............m-am lasat la mana mea
    ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top